Κόρη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Μπαμπά δυο χρόνια πάνε που γλίτωσες»

Κόρη Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: «Μπαμπά δυο χρόνια πάνε που γλίτωσες»

MEDIA NEWS

«Πέρασαν δυο χρόνια κι οι άνθρωποι μου φαίνονται πιο σκληροί από ποτέ» – Η συγκλονιστική ανάρτηση της κόρης του

Το ημερολόγιο έγραφε 9 Σεπτεμβρίου του 2019 όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφηνε την τελευταίο του πνοή προδομένος από την καρδιά του.

Σήμερα, δύο χρόνια μετά, η κόρη του αγαπημένου καλλιτέχνη, Μαρία Κλάρα, έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Το φως σου λείπει και με τρομάζουν όσα σκοτώνουν τη μνήμη σου».

Δείτε ακόμα:  Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γυμναστής για τις άσεμνες φωτογραφίες σε ανήλικους

Αναλυτικά η ανάρτηση:
«Δυο χρόνια κι αντί να συνηθίζεται γίνεται όλο και χειρότερο. Πέρασαν δυο χρόνια κι οι άνθρωποι μου φαίνονται πιο σκληροί από ποτέ. Οργή, κακία κι υστερία…Είναι που τα έκανες εσυ να μοιάζουν ολα τόσο ομορφα και χαλαρά;Είναι που πρέπει να εξαθλιωθούμε τελείως πριν την αλλαγή;
Το φως σου λείπει και με τρομάζουν όσα σκοτώνουν τη μνήμη σου.Γιατί κανένα καθεστώς δεν σε επέβαλε στα πράγματα ποτέ, όπως συνηθίζεται…Ήταν το κοινό που σε διάλεγε, κι εσύ που διάλεγες τη μουσική.
Μπαμπα μου, κοιτάζω τον θυμωμένο κόσμο και ψάχνω να βρω αυτό, το κοινό που αγάπησες. Τον κόσμο που γι αυτόν έγραψες, τραγούδησες και δημιούργησες. Που γι αυτόν γυρνούσαμε όλη την Ελλάδα. Μα δε τον βρίσκω πουθενά.
Ψάχνω να βρω κάτι όμορφο που να μπορώ να σε βλέπω εκεί, μα είναι όλα λίγα.Πάνε δυο χρόνια μπαμπάκα μου που έχω να ακούσω τη βελούδινη φωνή σου… κουκλίτσα μου, αστέρι μου, Μαρακι….
Το χειρότερο όμως είναι, πως δυο χρόνια τώρα η μουσική με ταράζει. Για εσένα που δεν μπορώ να αγγίξω, κι όλα τα υπόλοιπα που δεν με αγγίζουν πια…Μπαμπά δυο χρόνια πάνε που γλίτωσες…».

Μαθήτευσε σε Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και Εργάστηκε ως στέλεχος στο χώρο της Διαφήμισης. Ανήκει στην συντακτική ομάδα του pireasnews.gr. Έχει επίσης ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων