Κρόνος στον Υδροχόο από 17.12.20- 7.3.23-Προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο

Κρόνος στον Υδροχόο από 17.12.20- 7.3.23-Προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο

NEWS ΖΩΔΙΑ

Κρόνος στον Υδροχόο από 17.12.20- 7.3.23: Αφορά άμεσα Υδροχόους/Λέοντες/ Ταύρους/Σκορπιούς- ξεκινώντας από τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Επίσης ωροσκόποι και πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από 0ο-10ο). Ο Κρόνος τα προηγούμενα χρόνια στον Αιγόκερω, στο ζώδιο δηλαδή που κυβερνάει συμβόλιζε την πειθαρχία, το καθήκον, την υπακοή και τις ευθύνες που αναλαμβάνουμε ώστε να φέρουμε εις πέρας ό,τι στοχεύουμε.

Ο Κρόνος εκεί δημιουργούσε θλίψη, αγωνία, βάρος, περιορισμούς. Ενδιαφερόταν για την επιτυχία, την τιμή, την φιλοδοξία και την εξουσία.

Έτσι τα όρια και οι περιορισμοί σχετίστηκαν στη διάρκεια της διέλευσής σου στον Αιγόκερω με δυσκολίες στην κατάκτηση των στόχων.

Οι φιλοδοξίες δοκιμάστηκαν, η κοινωνική θέση και το στάτους χρειάστηκαν κόπο για να αποκτηθούν, η επαγγελματική ζωή έγινε το κέντρο της ζωής με όλα τα υπόλοιπα να έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Τα μαθήματα του Κρόνου στον Υδροχόο παίρνουν ένα διαφορετικό δρόμο: περνάνε μέσα από τις ρήξεις, τη διαφορετικότητα, το αλλιώς.

Δηλαδή στον Υδροχόο αν θέλουμε να έχουμε αποτελέσματα χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε με διαφορετικό τρόπο την επαγγελματική ζωή, τις αισθηματικές σχέσεις, την προσωπική ζωή και τους στόχους, την οικογενειακή ζωή, τον κόσμο.

Με δύο λόγια ο Κρόνος στον Υδροχόο απαιτεί αλλαγές. Ο τρόπος σκέψης, συμπεριφοράς, αντίδρασης, διεκδίκησης, συζήτησης χρειάζεται να διαφοροποιηθεί με το πριν.

Με τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν χρησιμεύουν σε τίποτα οι οδηγίες χρήσης- χρειάζεται να βρεις το δικό σου τρόπο για να τα καταφέρεις σε οποιοδήποτε τομέα. Η αυθεντικότητά σου μετράει.

Υγ. Ο Κρόνος είναι η ενέργεια που επιβραδύνει και επικεντρώνεται στην υλοποίηση. Ο Κρόνος σχετίζεται με το πώς οι άνθρωποι, οι ιδέες και τα πράγματα παίρνουν σχήμα και μορφή στον κόσμο.

Δύο είναι οι τρόποι που παίρνουν σχήμα τα πράγματα και οι δύο απαιτούν την ικανότητα του Κρόνου για αυτοπειθαρχία:

1) Επικεντρωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε μέχρι να έχουμε χειροπιαστά αποτελέσματα.

2) Επικεντρωνόμαστε στις εμπειρίες της ζωής μας μέχρι να γίνουν πείρα και ωριμότητα.

Από τον αστρολόγο Γιώργο Πανόπουλο

Δείτε ακόμα:  Άντα Λεούση: Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων από 7 έως 13 Δεκεμβρίου 2020

via

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites