Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αύριο Τετάρτη στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λόγω έργων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολική διακοπή κυκλοφορίας από Τραγάνα έως Αταλάντη στο ρεύμα προς Λαμία αύριο Τετάρτη
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τραγάνας και του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αταλάντης, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.
Ειδικότερα, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου από τις 08:00 έως τις 16:00, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από Α/Κ Τραγάνας έως τον Α/Κ Αταλάντης, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία, με ταυτόχρονο αποκλεισμό του κλάδου εισόδου του Α/Κ Τραγάνας προς Λαμία.
Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Τραγάνας και μέσω του αριστερού παράπλευρου και με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Αταλάντης, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο.
Επιπρόσθετα, σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια ισχύος των προαναφερθέντων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύει αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών στον Μετωπικό σταθμό διοδίων Τραγάνας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Τέλος, η διαχειρίστρια εταιρεία του αυτοκινητοδρόμου επισημαίνει, ότι λόγω των παραπάνω, η πρόσβαση στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α) Αταλάντης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, δε θα είναι εφικτή καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των ρυθμίσεων.
Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται οι οδηγοί να έχουν φροντίσει να ανεφοδιάσουν τα οχήματά τους με επαρκή ποσότητα καυσίμου, καθώς και να έχουν προμηθευτεί εκ των προτέρων τα απαραίτητα εφόδια για το ταξίδι τους.

Δείτε ακόμα:  Η Βιλερμπάν άλωσε την έδρα του Παναθηναϊκού

Newsroom | Pireas News