Μαρία Μπακοδήμου: Έτοιμη να υπογράψει συμβόλαιο στον ΣΚΑΪ – Ποια θα αντικαταστήσει

MEDIA NEWS

Πώς σχηματίζεται το παζλ στην πρωινή ζώνη του σταθμού για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Έτοιμη να επιστρέψει στον ΣΚΑΪ είναι η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια μελετά ήδη το συμβόλαιό της με τον τηλεοπτικό σταθμό και αναμένεται το επόμενο διάστημα να το επιστρέψει στο κανάλι υπογεγραμμένο, όπως μετέδωσε το zappit. Η παρουσιάστρια θα είναι η επόμενη που θα αναλάβει την ζώνη 12:00 – 14:00, εκεί που σήμερα βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου με το Love It, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τα ποσοστά του ΣΚΑΪ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη φαίνεται ότι λύνεται σιγά σιγά και ο γρίφος συνολικά για την πρωινή ζώνη του σταθμού. Οι Αταίριαστοι, Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος, όπως όλα δείχνουν, παραμένουν κανονικά στη ζώνη 10:00 – 12:00.

Με ερωτηματικό ως προς την τελική σύνθεση και τις ακριβείς ώρες παραμένει η πολύ πρωινή ζώνη. Το σίγουρο είναι πως πλέον θα ξεκινά μία ώρα νωρίτερα, από τις 05:00, αλλά μένει να αποφασιστεί πως θα τοποθετηθεί το «σχήμα»: Δημήτρης Οικονόμου, Άκης Παυλόπουλος και Ντόρα Κουτροκόη. Δηλαδή, αν θα ξεκινάνε μαζί ή όχι και ποιοι, αν θα συνεχίζουν μαζί ή χωριστά.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και πιθανώς συνοδευόμενες με χαλαζοπτώσεις

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites