Μάρτυρας περιγράφει πως ήταν η 33χρονη στις κηδείες των παιδιών της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ο Μάνος έδειχνε πολύ πιο στεναχωρημένος»
Μια ακόμα μαρτυρία έρχεται στο φως για την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο των περιγραφών που έκανε στο «Πρωινό» διαιτητής και φίλος της οικογένειας.
«Έχω πέσει από τα σύννεφα! Εγώ είχα επαφή μαζί τους μέχρι πριν από μερικούς μήνες. Επειδή κι εγώ έχω μικρό παιδί, κοριτσάκι, συναισθηματικά είχα δεθεί, είχα φορτιστεί… Πραγματικά είχα τρελαθεί! Δηλαδή από το 2019, από την Μαλένα και μετά είχα συγκλονιστεί.
Είχα πάει στις πρώτες δύο κηδείες, δεν πήγα στην Τζωρτζίνα. Μετά την πρώτη κηδεία, θυμάμαι είχα μείνει άυπνος για ένα μήνα από τη στεναχώρια μου. Στην πρώτη κηδεία λιγομίλητη ήταν η μάνα, λιγομίλητος ο πατέρας… Ήταν μία μάνα στεναχωρημένη, βλέποντας ένα παιδάκι μέσα σε μία κάσα ένα μέτρο, σε ένα λευκό φέρετρο, ένα κοριτσάκι με στεφάνι στο κεφάλι, υπάρχει ένας πανικός. Δεν είδαμε στα πρόσωπά τους κάτι.
Ήταν ζαμάν φου η Ρούλα μετά τις κηδείες, αυτό είχε ακουστεί! Κοιτάξτε να δείτε, ειλικρινά δεν μπορώ να γίνω ψυχολόγος στις κηδείες των παιδιών. Εγώ απλά εκείνο που έχω να σας πω είναι ότι βλέποντας την Ρούλα Πισπιρίγκου από την πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει, δυστυχώς κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά, εκεί πραγματικά ήταν μία άλλη Ρούλα. Η απάθειά της, η συμπεριφορά της, μίλαγε σαν να μην ένιωθε τίποτα…
Η Ρούλα έχει βάλει τρία παιδιά στο χώμα και μίλαγε σαν να μην τρέχει τίποτα, δεν ξέρω τι να πω… Όλα καλά και ωραία… Το νύχι, το μαλλί κι όλα καλά! Έχω δει μανάδες να θάβουν τα παιδιά τους και να θέλουνε να μπούνε μέσα στον τάφο, η Ρούλα ψύχραιμη, ήρεμη, δεν έβγαλε κάποιο ιδιαίτερο συναίσθημα… Ο Μάνος έδειχνε πολύ πιο στεναχωρημένος! Ειδικά στην πρώτη, ο Μάνος ήτανε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.
Μέχρι και πριν από πέντε μήνες που το τρίτο παιδάκι είχε μείνει ανάπηρο, ανεβάζανε story που τραγούδαγε ο Μάνος σε ένα live και είχε πάει η Ρούλα και τον τράβαγε βίντεο… Το μυαλό δυστυχώς δεν πήγε σε κανέναν… Μέχρι πριν από ενάμιση δύο χρόνια υπήρχε ένα προφίλ για πάρα πολλά χρόνια. Νομίζω ότι είναι το προφίλ που κράτησε η Ρούλα και μετά έφτιαξε ο Μάνος Δασκαλάκης ένα δικό του προφίλ. Εκεί προφανώς είχαν υπάρξει προβλήματα ήδη στο σπίτι και όλα τα σχετικά», λέει ο φίλος της οικογένειας και συνεχίζει:
«Πήγε σαν τον Brad Pitt να καταθέσει… Ο Μάνος έτσι ήταν και έτσι θα είναι σε όλη του τη ζωή. Έτσι ντύνεται, προσέχει τον εαυτό του…
Δεν ξέρω αν ξεγελιόμαστε αλλά γνωρίζοντας τον Μάνο 15 χρόνια τώρα, θρηνεί για τα παιδιά του. Θεωρώ ότι πέρα από την ενοχή του σε όλα αυτά που συνέβαιναν στο σπίτι του και πολύ πιθανόν τα ήξερε και δεν ανέφερε κάτι για να σωθεί τουλάχιστον έστω ένα παιδί και φτάσαμε σε αυτό το μοιραίο αποτέλεσμα, δεν θεωρώ ότι έχει κάποια ανάμειξη…».

Δείτε ακόμα:  Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο – Δύο τραυματίες και αρκετές προσαγωγές

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News