Μαρτυρία σοκ από τη γυναίκα που φρόντιζε την Τζωρτζίνα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς έξω» φέρεται να είπε η μητέρα του κοριτσιού στην υπάλληλο του Κέντρου Αποκατάστασης
Σοκάρει η μαρτυρία για την συμπεριφορά της μητέρας των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε 3 χρόνια στην Πάτρα, της γυναίκας που φρόντιζε την 9χρονη Τζωρτζίνα στο Κέντρο Αποκατάστασης, μετά την εγκεφαλίτιδα που υπέστη το άτυχο παιδί στο νοσοκομείο, που την άφησε με τετραπληγία.
Μιλώντας στην εκπομπή Livw News, η γυναίκα αυτή περιέγραψε τόσο τη σχέση που είχε αναπτύξει με την Τζωρτζίνα, όσο και με την μητέρα της μικρής. «Εγώ με τη μητέρα της δεν είχα καλή επικοινωνία. Έτυχε μία ημέρα να λείπει η νοσηλεύτρια για δύο ημέρες και της εξήγησα, ότι εγώ σαν υπεύθυνη δεν μπορούσα να το δεχτώ το παιδί για δύο ημέρες, διότι η Τζωρτζίνα σιτιζόταν από γαστροστομία κι εγώ δεν ήξερα. Δηλαδή δεν μπορούσα να εξυπηρετήσω το παιδί», είπε.
«Όταν της το είπα, έγινε πολύ μεγάλη φασαρία, ότι δεν γίνεται και ότι οφείλω να πάρω το παιδί, ακόμα κι εάν θα έλειπε ένα μήνα η νοσηλεύτρια. Της λέω “εάν θα έλειπε ένα μήνα, θα όφειλα σαν κέντρο να βρω μία λύση, αλλά σας μιλάω για δύο ημέρες”. “Όχι”, μου λέει, “θα το πάρεις, είσαι υποχρεωμένη”. “Μα κυρία Ρούλα δεν μπορώ να δώσω ούτε νερό στο παιδί σας” της λέω και γυρνάει και μου λέει “δεν χρειάζεται να της δώσεις νερό, δεν έχει 40 βαθμούς έξω”».
Τότε ήταν που η γυναίκα έχασε τον αυτοέλεγχό της, με αυτά που άκουσε από το στόμα της 33χρονης μητέρας: «Της απάντησα “α, συγγνώμη, γιατί εγώ τον χειμώνα έδινα στο παιδί μου νερό”». «Σε εμάς στο κέντρο το γέλιο και το κακάρισμά της (σ.σ. της Τζωρτζίνας) ήταν απίστευτο. Ήταν ευτυχισμένη στο κέντρο», είπε η γυναίκα για το πως περνούσε η Τζωρτζίνα στο Κέντρο Αποκατάστασης.
«Για το σπίτι δεν μπορώ να σας πω. Όμως μπορώ να σας πω, ότι η συνοδός μου είπε δύο φορές, ότι το πήρε κλαμμένα. Όπως πολύ άσχημα παραλάβαμε την Τζωρτζίνα μετά την μαγνητική, λίγο πριν φύγει από τη ζωή. Εκείνη τη μέρα το παιδί ήταν χάλια και βέβαια ενημερώσαμε τη μητέρα. Είπαμε, ότι μετά από μία ολική νάρκωση, γιατί μας είπε ότι τη μαγνητική την έκανε με ολική νάρκωση, είπαμε ότι ίσως ήταν ακόμα επηρεασμένη», κατέληξε.

Δείτε ακόμα:  Κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω αντιπολεμικών συγκεντρώσεων για την Ουκρανία

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News