Προφυλακιστέοι τρεις Τούρκοι υπήκοοι για διακίνηση μεταναστών από την Τουρκία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθησαν σε ιστοφόρο στην Πάρο με 98 αλλοδαπούς και φέρονται ως μέλη οργανωμένου κυκλώματος
Στη σύλληψη τριών υπηκόων Τουρκίας που φέρονται ως οι διακινητές 98 αλλοδαπών με ιστιοφόρο από τη Τουρκία στην Ιταλία στις 13/03/2022 στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Πάρου, προχώρησε το Γραφείο Ασφαλείας Λέρου, σε συνεργασία με τα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, οι δύο εκ των τριών είχαν την διακυβέρνηση του σκάφους, ενώ το τρίτο άτομο κατείχε το ρόλο του μηχανικού. Οι ανωτέρω φέρονται να είναι μέλη οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης μεταναστών που δραστηριοποιείται στη Τουρκία. Οι τρείς αλλοδαποί συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο στη χώρα, για διακίνηση και συμμετοχή σε δομημένη εγκληματική οργάνωση και μετά από την απολογία τους κρίθηκαν προφυλακιστέοι.
Η Διεύθυνση Ασφαλείας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων σε συνεργασία με την Λιμενική Αρχή Λέρου, αναλύει και επεξεργάζεται εις βάθος όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει και διερευνά την ενδεχόμενη επέκταση της δράσης των μελών της εγκληματικής οργάνωσης και σε άλλα νησιά του Αιγαίου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δήθεν εργαστήρι ελεύθερων σπουδών δήλωνε ως έδρα διεύθυνση όπου λειτουργούν οίκοι ανοχής

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News