Μας ανακάλυψε μόνη της και νοιαζόταν για τα παιδιά

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ιερέας αναφέρθηκε στη βοήθεια που πρόσφερε η εκλιπούσα πολιτικός στην «Κιβωτό του Κόσμου»
Σπουδαίες αναμνήσεις από την Φώφη Γεννηματά έχει ο πατέρας Αντώνιος της «Κιβωτού του Κόσμου». Η οικογένεια της εκλιπούσας ζητά, αντί στεφάνων στη μνήμη της, την ενίσχυση των «Κιβωτός του Κόσμου» και «Χαμόγελο του παιδιού».
«Τη γνωρίζουμε είκοσι χρόνια, από την εποχή που ήταν υπερνομάρχης Αθηνών. Είχε ανακαλύψει το πρώτο μας σπίτι εκεί κοντά στην Ακαδημία Πλάτωνος. Ήταν στις αρχές του έργου και η παρουσία της ήταν σημαντική για εμάς γιατί μας βοήθησε ουσιαστικά», είπε συγκινημένος ο ιερέας μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Στούνιο 4».
«Αυτό που έβλεπα σε αυτή τη γυναίκα είναι μια μανούλα που ενδιαφέρονταν για όλα τα παιδιά και με προσοχή σε ό,τι της λέγαμε, ήθελε να μάθει για την ουσία του έργου μας», συμπλήρωσε ο πατέρας Αντώνιος.
«Μας συγκλόνισε, ήταν αιφνίδιος ο θάνατός της. Αφήνει μια πίκρα, αλλά από την άλλη, όπως λένε και οι πατέρες της εκκλησίας, ότι μονάχα ό,τι έδωσες, πάντα είναι δικό σου. Όταν δώσεις κάτι αμέσως από υλικό γίνεται πνευματικό. Και τότε μπορείς να το φέρεις μαζί σου για πάντα», είπε ακόμα.

Δείτε ακόμα:  Η γεωγραφική κατανομή των 2.845 κρουσμάτων – Για ποιες περιοχές χτυπάει «καμπανάκι»

Newsroom | Pireas News