ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Masterchef 2021: Έξαλλος ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τον κολλητό του-video

Masterchef 2021: Έξαλλος ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τον κολλητό του-video

MASTERCHEF MEDIA NEWS

Έξαλλος ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τον κολλητό του Διονύση Σαρακίνη

Σε ζευγάρια χωρίστηκαν οι παίκτες του MasterChef 5 ώστε να διαγωνιστούν στην πρώτη φάση του Α’ Ημιτελικού του μαγειρικού διαγωνισμού.

Οι παίκτες μοιράστηκαν και ομάδες διαμορφώθηκαν ως εξής: Μαργαρίτα Νικολαΐδη – Παύλος Χάππιλος, Διονύσης Σαρακίνης – Ιωάννης Αυλωνίτης και Μαρίνα Ντεμολλάι – Αλέξανδρος Συνοδινός.

Οι τρεις ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν νόστιμα πιάτα μέσα σε 45 λεπτά προκειμένου να ανέβουν απευθείας στον εξώστη και να περάσουν στους 5 καλύτερους του φετινού MasterChef.

Το καλύτερο πιάτο παρουσίασαν η Μαρίνα με τον Αλέξανδρο και ήταν αυτοί που ανέβηκαν απευθείας στον εξώστη. Έτσι Διονύσης, Ιωάννης, Παύλος και Μαργαρίτα μαγείρεψαν και πάλι παίρνοντας μέρος σε δοκιμασία αποχώρησης.

Έξαλλος ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τον κολλητό του

Ρήξη φαίνεται πως έχει προκληθεί στην σχέση του Διονύση Σαρακίνη και του Ιωάννη Αυλωνίτη και αυτό φάνηκε και στο τέλος της δοκιμασίας. Η σάλτσα που «έκοψε» και το γεγονός ότι ο Διονύσης Σαρακίνης είπε στους κριτές, ότι η απόφαση να μην μπει το υλικό στο πιάτο, ήταν κοινή, εκνεύρισε τον Ιωάννη.

«Άντε γ…υ ρε φίλε τι συγγνώμη; Δεν είμαι στενοχωρημένος με εμένα. Είμαι έξαλλος με τον Διονύση αυτήν την στιγμή. Δεν με απασχολεί ούτε η συγγνώμη σου, ούτε τίποτα. Το αποτέλεσμα μετρά, αυτό βλέπω» είπε ο Ιωάννης Αυλωνίτης στην κάμερα του MasterChef «βλέποντας» το ότι θα ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τελικά, ο φόβος του επιβεβαιώθηκε και οι Διονύσης Σαρακίνης, Μαργαρίτα Νικολαΐδη, Παύλος Χάππιλος και Ιωάννης Αυλωνίτης κλήθηκαν να μαγειρέψουν για άλλη μια φορά, διεκδικώντας την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Προειδοποιητικό μήνυμα του 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στο Ξυλόκαστρο

λεωνιδας μανωλακος

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites