ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

MasterChef Spoiler 14.04.21: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στο ριάλιτι μαγειρικής (video)

MasterChef Spoiler 14.04.21: Αυτοί οι παίκτες επιστρέφουν σήμερα στο ριάλιτι μαγειρικής (video)

MASTERCHEF MEDIA NEWS

MasterChef Spoiler 14.04: Με ενδιαφέρον περιμένουν και σήμερα, οι φίλοι του Masterchef 2021, το νέο επεισόδιο του διαγωνισμού μαγειρικής καθώς θα έχουμε νέες εξελίξεις και επιστροφή παλιών παικτών που έχουν ήδη αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Το βράδυ της Τρίτης ήρθαν τα πάνω κάτω όταν οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσαν στους παίκτες που προσπαθούν να επιστρέψουν στο παιχνίδι ότι θα σηκώσουν τα μαχαίρια και θα μαγειρέψουν ενάντια στους παίκτες που έχουν παραμείνει στο MasterChef. Οι παίκτες που φορούσαν τις λευκές ποδιές είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν τα υλικά, αλλά και τον χρόνο της μαγειρικής. Η Μαρία μαγείρεψε με αντίπαλο τη Μαρίνα, ο Παναγιώτης με τον Αλέξανδρο και η Λία με τον Νίκο. Νικητές ήταν η Μαρίνα, ο Παναγιώτης και η Λία. Οι παίκτες που δεν τα κατάφεραν θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία.

Σήμερα το βράδυ θα δούμε να μονομαχούν ο Παύλος με την Κωνσταντίνα, η Ανούς με τον Αντώνη και ο Στέφανος με τον Ιωάννη με την ίδια διαδικασία. Ποιοι θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές και να επιστρέψουν στο MasterChef. Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) στο σπίτι του διαγωνισμού θα καταφέρουν να επιστρέψουν μέσω της δεύτερης ευκαιρίας οι Μαργαρίτα, Μαρίνα, Αλέξανδρος Συνοδινός, Ιωάννης καθώς και ένας παίκτης έκπληξη.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Viral Βίντεο: Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς υποδυόταν τον Ιάπωνα τουρίστα σε διαφήμιση (video)

λεωνιδας μανωλακος

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites