MasterChef spoiler 5 Μαρτίου: Αυτοί κερδίζουν σήμερα-video

MasterChef spoiler 5 Μαρτίου: Αυτοί κερδίζουν σήμερα-video

MASTERCHEF MEDIA NEWS

MasterChef spoiler 5 Μαρτίου: Στο κόκκινο σήμερα η αγωνία στον διαγωνισμό μαγειρικής αφού θα μάθουμε ποια ομάδα θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία και θα κερδίσει την ομαδική δοκιμασία καθώς και το έπαθλο της

Στο πρόσφατο επεισόδιο είδαμε μεγάλες αλλαγές. Όλοι περιμέναμε να μάθουμε το πλεονέκτημα της Μαρίνας, το οποίο τελικά άλλαξε όλο το παιχνίδι, αφού της δόθηκε η δυνατότητα να αναδιαμορφώσει τις δυο ομάδες. Αυτό ενόχλησε αρκετούς παίκτες των “μπλε” οι οποίοι δεν ήθελαν να μετακινηθούν στους πρώην αντιπάλους τους. Εν συνεχεία οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης έδωσαν εντολή στους παίκτες να ορίσουν τους αρχηγούς, καθώς και οι δυο ομάδες είχαν μείνει ακέφαλες. Οι «μπλε» επέλεξαν την Ηρώ και οι «κόκκινοι» τον Αντώνη.

Οι δυο ομάδες του MasterChef μαγείρεψαν με την ένταση και στις δυο πλευρές να είναι μεγάλη. Σήμερα το βράδυ οι κριτές θα ανακοινώσουν στους επίδοξους σεφ τις βαθμολογίες και θα προκύψει η ομάδα που θα κερδίσει και θα πάει στον εξώστη, ενώ οι ηττημένοι θα παλέψουν για την ασυλία και στη συνέχεια θα ψηφίσουν τους υποψήφιους για αποχώρηση οι οποίοι και θα παλέψουν για την παραμονή τους στο σπίτι. Επίσης σήμερα το βράδυ ο αρχηγός της ομάδας με το αρνητικό αποτέλεσμα θα επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε ότι η ένταση θα είναι μεγάλη και ειδικά στην μπλε πλευρά. Ηρώ και Στέφανος θα κοντραριστούν άγρια αφού η κοπέλα από την Κρήτη θα κατηγορήσει τον συμπαίκτη της ότι έκανε ότι ήθελε κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας. Παρόμοια περιστατικά θα ακολουθήσουν και με άλλους παίκτες με τις «μπηχτές» να δίνουν και να παίρνουν.

Δείτε ακόμα:  MasterChef spoiler 23 Μαρτίου: Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα από τον διαγωνισμό (video)

Σύμφωνα με τις διαρροές μας οι κόκκινοι έχουν ένα προβάδισμα στην κατάκτηση της νίκης…

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News