«Με κοινή συναίνεση κάθισε το κορίτσι» – Τι άλλο είπε για τις 14χρονες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παραδέχεται ότι ο γιος του πήγαινε τη μία ανήλικη σπίτι του – Είναι απίστευτος όταν λέει ότι η μία καταγγελία έγινε για… εκδίκηση

Ο καθηγητής του τένις κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο μαθητριών της Β’ Γυμνασία και ο πατέρας του είναι εξοργιστικός, όταν παραδέχεται ότι πράγματι συνέβαινε με τη μία, αλλά πως γινόταν με τη συναίνεση του ενός κοριτσιού. Ο γιος του είναι 35 ετών και θεωρεί φυσιολογικό ότι έκανε σεξ με ένα ανήλικο κορίτσι του Γυμνασίου.

«Η δική του πλευρά είναι ότι είναι αθώος ότι δεν έχει κάνει βιασμό, ούτε τίποτα. Απλώς τα είχε, είχε μια σχεσούλα, δεν ξέρω τώρα πόσο καιρό είχαν τη σχεσούλα τους. Ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει, έχω χάσει αυγά και πασχάλια», είπε αρχικά ο πατέρας του καθηγητή τένις στην εκπομπή Live News του Mega και συνέχισε:

«Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουνε, ακόμα και οι μανάδες. Πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί είναι, ένα νέο παιδί, πόσο να αντισταθεί; Σε ρωτάω εγώ: Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουνε, και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια, εδώ, εκεί, εντάξει… Ο πατέρας δεν πρέπει να λέει όχι, να τα πει; Αλλά φταίμε όλοι μαζί. Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί.

Ούτε βιασμός υπάρχει, ούτε τίποτα δεν υπάρχει. Η καταγγελία είναι μόνο ότι ήταν με την κόρη του, ήταν ανήλικη. Τίποτε άλλο, δεν είχε βιασμό, με κοινή συναίνεση κάθισε το κορίτσι. Δεν είχε και κανένα, στο σπίτι μου ερχόντουσαν βασικά».

Μάλιστα, θέλει να τα ρίξει όλα στον πατέρα του κοριτσιού: «Ο πατέρας αυτός θέλει να εκδικηθεί τον γιο μου με ότι τρόπο υπάρχει. Αυτός όμως είχε πλακωθεί γιατί κάτι έχει κάνει με τη μάνα και την κόρη του και μπήκε ο γιος μου στη μέση, πλακώθηκαν στο ξύλο και αυτό θεώρησε σωστό τώρα να τον ξεφτιλίσει, να τον θανατώσει, να τον κρεμάσει ανάποδα.

Δείτε ακόμα:  «Ψυχρή η στάση της μητέρας στην 9χρονη κόρη της», λέει νοσηλεύτρια

Τώρα προσπαθώ να βρω τον πατέρα να του πω, εντάξει τι ζητάς από μένα τώρα; Πες μου. Δεν μπορώ, δηλαδή εντάξει, θέλεις να το τιμωρήσεις, τιμώρησέ το μου.  Μη το βάλεις όμως και καταδίκη τη ζωή του. Είναι αμαρτία, είναι νέο παιδί».

Ο πατέρας του προπονητή τένος μιλάει για μία καταγγελία που έχει γίνει και λέει: «Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ..κία αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά τα ίσα του την πέφτανε, στα ίσα. Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της ότι είναι ωραίος και άνετος. Ποια οικογένεια; Να σου πω κάτι; Ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της;»

Η σύλληψη του προπονητή έγινε την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα, μετά τις μηνύσεις που κατέθεσαν οι γονείς των δύο 14χρονων κοριτσιών σε βάρος του. Όπως φέρονται να είπαν οι ανήλικες, ο 35χρονος τις προσέγγιζε κατά τη διάρκεια της προπόνησης που έκαναν μαζί του και έφτασε στο σημείο να τις κακοποιήσει σεξουαλικά…

Newsroom | Pireas News