Με πανδαισία χρωμάτων η φωταγώγηση του  Πύργου Πειραιά!

Με πανδαισία χρωμάτων η φωταγώγηση του  Πύργου Πειραιά!

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φαντασμαγορικές εικόνες γεμάτες λάμψη, φως και πανδαισία χρωμάτων εξέπεμψε χθες ο εμβληματικός Πύργος του Πειραιά, ο οποίος φωταγωγήθηκε σε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό υπερθέαμα, το οποίο καθήλωσε και έστρεψε όλα τα βλέμματα στο μεγάλο λιμάνι!

Το δεύτερο υψηλότερο κτήριο της Ελλάδος,  σύμβολο αναγέννησης και ορόσημο για την ανάπτυξη της πόλης, το οποίο δεσπόζει σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του Πειραιά  έλαμψε,  πλημμυρίζοντας  με φως το μεγάλο λιμάνι και τον Πειραϊκό ουρανό, σε μια φωταγώγηση μοναδικής αισθητικής γεμάτη παλμό, συναίσθημα και γιορτινά χρώματα!

Ο Δήμος Πειραιά και η Piraeus Tower Α.Ε., διοργάνωσαν και εφέτος τον μοναδικό αυτό φωτισμό, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Χριστούγεννα στον Πειραιά-Γιορτές στις Γειτονιές», με στόχο να μεταδώσουν – σε μια δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας – μαγεία, λάμψη και  χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον Πειραιά. Μάλιστα, τα φώτα στον Πύργο θα λάμπουν στον Πειραϊκό ουρανό για ένα ολόκληρο μήνα, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.

Το έναυσμα για τη φωταγώγηση του Πύργου έδωσαν από το λιμάνι του Πειραιά, ο Δήμαρχος κ.  Γιάννης Μώραλης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Piraeus  Tower Α.Ε. κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος και η Γενική Διευθύντρια Οικονομικών & Εργασιών της PRODEA Investments κα Τερέζα Μεσσάρη,  με  εκατοντάδες πολίτες να παρακολουθούν το ξεχωριστό αυτό θέαμα, μέσω live streaming από την ιστοσελίδα  https://christmasinpiraeus.com και από τα youtube και facebook του destination piraeus

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Πειραιά: Μεγάλη ανάπλαση πρασίνου στον περιβάλλοντα χώρο των σχολείων της οδού Τζαβέλλα (video)

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.