Μετακομίζει από το πάνελ της Αννίτας Πάνια στο πλευρό του Χάρη Θεοχάρη! Η ανάρτηση στη Διαύγεια

NEWS ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Με μία ενδιαφέρουσα μεταγραφή αναβαθμίζεται η επικοινωνιακή ομάδα του υπουργού τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη. Σύμφωνα με την ανάρτηση στην διαύγεια, η εκπληκτική δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κούμπουλα εντάσσεται στο υπουργείο τουρισμού, με απόφαση του αρμόδιου υπουργού, κυρίου Θεοχάρη.

Η ημερομηνία της απόφασης είναι 25 Νοεμβρίου τρέχοντος έτους.

Είναι μία πολύτιμη προσθήκη στην επικοινωνιακή ομάδα του υπουργού, η οποία μάλιστα έχει δοκιμαστεί σε δύσκολες συνθήκες, όπως τα πάνελ της Αννίτας Πάνια.

Άρα έχει όλα τα εχέγγυα να συνδράμει στην τιτάνια προσπάθεια του υπουργού να αναδείξει το έργο που έχει κάνει μέχρι σήμερα και αυτό που προτίθεται να κάνει εάν συνεχίσει να παραμένει στη θέση του.

Οι δύσκολες αποστολές χρειάζονται τους ανάλογους ανθρώπους. Και η Κωσταντίνα Κούμπουλα μπορεί να αποδειχτεί «λίρα 100» δίπλα στον Χάρη Θεοχάρη, λόγω των ικανοτήτων της αλλά φυσικά και της εξαιρετικής εμφάνισης της που την βοηθά.

Πηγή: newsbreak.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ: Άγρια μπινελίκια κατοίκων στον Μητσοτάκη γιατί τους εγκατέλειψαν στην τύχη τους – βίντεο

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites