Μίλαγα με τον διπλανό μου και σε δύο ώρες τον διασωλήνωσαν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ακόμα και οι εμβολιασμένοι μπορεί να βρεθούμε στο χείλος του θανάτου»
Για την περιπέτεια του με τον κορονοϊό μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης στον Νίκο Χατζηνικολάου.
«Είναι άτιμο πράγμα κι από εκεί που νομίζεις ότι είσαι άτρωτος, ξαφνικά βρίσκεσαι στο χείλος του γκρεμού και παλεύεις να αναπνεύσεις. Χρειάστηκα οξυγόνο. Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος νομίζω θα ήταν δυσκολότερα. Η πιο σοφή απόφαση που έχω πάρει ήταν να εμβολιαστώ… Το εμβόλιο σε προστατεύει να το περάσεις ελαφριά. Έμεινα 7 μέρες ακριβώς στο νοσοκομείο. Το πιο συγκλονιστικό πράγμα που μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος όταν νοσεί είναι να ακούει δίπλα του έναν άλλον άνθρωπο να χαιρετάει τους δικούς του και να τους λέει ότι ίσως δεν σας ξαναδώ» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.
«Κανείς δεν σώνεται από μόνος του. Οι άνθρωποι που μπαίνουν στο νοσοκομείο υπογράφουν κι εγώ υπέγραψα, μου ζήτησαν το τηλέφωνο της συζύγου μου και ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν δίπλα μου και μιλάγαμε, μέσα σε δύο ώρες έγινε τόσο κρίσιμη η κατάστασή του, έγινε χειρότερα και χρειάστηκε να τον διασωληνώσουν.
Πολλοί μπορούν να πουν πολλά. Ουσία έχει η ζωή, ουσία έχει ότι ανά πάσα στιγμή αν δεν προστατευτούμε, αν δεν προσέξουμε, ακόμα και εμβολιασμένοι μπορεί να βρεθούμε στο χείλος του θανάτου. Το έζησα κι ακόμα παλεύω για να μπορέσω να αναπνεύσω καλά. Είχα μεγάλο ιικό φορτίο. Ευτυχώς και η σύζυγός μου η Μαρία και η κόρη μου το πέρασαν πιο ελαφριά. Η Μαρία έχει εμβολιαστεί προσφάτως, η μικρή σαν παιδί το περνάει πολύ ελαφριά με δέκατα» σημείωσε ο Γιάννης Αϊβάζης στον ANT1.

Δείτε ακόμα:  Πανό απέναντι από το Πολυτεχνείο για το θάνατο του 17χρονου από πυρά αστυνομικού στη Βοιωτία

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News