Έφη Σαρρή: Μην κάνετε σεξ, θα χάσετε χρόνια από την ζωή σας

Έφη Σαρρή: Μην κάνετε σεξ, θα χάσετε χρόνια από την ζωή σας

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η τραγουδίστρια για τις φιλίες στον καλλιτεχνικό χώρο και ποιον συνθέτη ευγνωμονεί

Στη συμμετοχή στο J2US την περσινή σεζόν, στις φιλίες από το χώρο της show biz, καθώς και στο σεξ, αναφέρθηκε η Έφη Σαρρή μιλώντας στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Ειδικότερα, όσον αφορά το σεξ, η Έφη Σαρρή παραδέχθηκε πως «ανάμεσα στον σεξ. τον ύπνο και το φαγητό, πρώτο βάζω τον… ύπνο βέβαια!

Τελευταίο το σεξ! Μην το κάνετε, σας το λέω, θα χάσετε χρόνια από την ζωή σας. Έτσι θεωρώ… Έχω να κάνω σεξ πάρα πολλά χρόνια, έχω ξεχάσει, δεν μπορώ, έχω χάσει το μέτρημα».

Σχετικά με τις φιλίες της στον καλλιτεχνικό χώρο, είπε ότι «οι φίλες μου από τον χώρο είναι δύο! Η Σοφία Αρβανίτη και η Μπέσσυ Αργυράκη. Με την Δέσποινα Βανδή ένα “γεια” μπορεί να το πούμε… Πέρσι στο J2US δεν τα καταφέραμε να γίνουμε φίλες».

Η τραγουδίστρια είπε ακόμα, ότι «ευγνωμονώ πάντα τον Νίκο Καρβέλα και δεν τον ξεχνώ, γιατί μου άλλαξε την ζωή», προσθέτοντας μάλιστα, πως τον προτιμάει από τον Φοίβο.

Δείτε ακόμα:  Στο «κόκκινο» και πάλι το ιικό φορτίου των λυμάτων στη Θεσσαλονίκη

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites