Μυρίζει Μπαρούτι στο "Πρωινό": Τσακωμός on air μεταξύ Λιάγκα και Ουγγαρέζου

Μυρίζει Μπαρούτι στο “Πρωινό”: Τσακωμός on air μεταξύ Λιάγκα και Ουγγαρέζου (video)

MEDIA NEWS

Φαίνεται ότι η ατμόσφαιρα στο «Πρωινό» είναι τεταμένη και όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα τους έχουν επηρεάσει όλους. Κάπως έτσι προέκυψε ο τσακωμός σε ζωντανή μετάδοση του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, έπειτα από τις… βολές του πρώτου στον δεύτερο.

«Καλά, σήμερα εσύ ανακοίνωσες στο ραδιόφωνο ότι θα φύγεις;» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να του διερωτάται με απορία «από πού;».

Όπως φάνηκε από τη συζήτηση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε κάνει πλάκα στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπήε του και ο παρουσιαστής του «Πρωινού» παρερμήνευσε τα λεγόμενά του. «Είπαμε ότι είναι πολύ καλό τρίδυμο το χειμώνα να αναλάβει την εκπομπή ο Μπάρτζης, η Άννα Μαρία και ο Τζέιμς» διευκρίνισε ο Ουγγαρέζος.

«Α, πλάκα κάνατε… Γιατί νόμιζα ότι…» απάντησε ο Λιάγκας με τον Ουγγαρέζο να του λέει: «Άμα ακούς Ρυθμό Μάπες Show και νομίζεις ότι ακούς ΣΚΑΪ, είναι δικό σου πρόβλημα».

Τα αίματα… άναψαν με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να τσαντίζεται και τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει: «Κοίτα τη φάτσα τη δικιά σου και τη δικιά μου για να δεις ποιος είναι στραβά και ποιος ίσια».

Γενικά τα νούμερα της εκπομπής δεν είναι τα αναμενόμενα φέτος και υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στις τελευταίες εκπομπές μεταξύ των συντελεστών.

 
Δείτε ακόμα:  Μας έδωσε κουράγιο όταν το 3,5 ετών παιδί μας έδινε το δικό του αγώνα στο αντικαρκινικό

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites