Νέα διαμαρτυρία των εργαζόμενων στο Σύνταγμα – Δείτε φωτογραφίες του News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απεργία για δεύτερο 24ωρο για το καινούργιο νομοσχέδιο
Σε απεργία για δεύτερη συνεχόμενη μέρα βρίσκονται εργαζόμενοι του ΕΦΚΑ και παράλληλα πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, έξω από την Βουλή, καθώς αντιδρούν στο καινούργιο νομοσχέδιο.
Το σχετικό κάλεσμα έγινε από την ΠΟΣΕ-ΕΦΚΑ και απευθύνθηκε σε όλους τους εργαζόμενους του φορέα, τα συνδικαλιστικά στελέχη της ΑΔΕΔΥ, της ΓΣΕΕ, τους εκπροσώπους των συνταξιουχικών οργανώσεων και των κοινωνικών εταίρων.
Επίσης, στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «καθώς από τη μέχρι τώρα συζήτηση που διεξάγεται στο Κοινοβούλιο για το νομοσχέδιο που αφορά τον υποτιθέμενο εκσυγχρονισμό του ΕΦΚΑ, η κυβέρνηση και ο υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, δεν έχουν αποδεχθεί ούτε μία από τις βελτιωτικές προτάσεις της Ομοσπονδίας, αλλά και των υπόλοιπων κοινωνικών εταίρων, καθίσταται πλέον επιτακτική ανάγκη η συνέχιση του αγώνα μας».
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να αγωνίζεται για καθολικό, υποχρεωτικό, δημόσιο κοινωνικό ασφαλιστικό σύστημα, για έναν πραγματικά σύγχρονο Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ασφαλισμένων.
Δείτε φωτογραφίες του News

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Κακοποιούσε για μήνες την 26χρονη έγκυο σύντροφό του σε χωριό του Μεσολογγίου

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News