Νέο μνημόνιο για εργαζομένους-ασφαλισμένους με τετραήμερη και 10ωρη εργασία!

Νέο μνημόνιο για εργαζομένους-ασφαλισμένους με τετραήμερη και 10ωρη εργασία!

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιάννης Βρούτσης φέρνει μέσω πανδημίας  νέο μνημόνιο “γαλέρας” για τους εργαζομένους ασφαλισμένους μς 10ωρη εργασία για τέσσερις μέρες την εβδομάδα. Λεπτομέρειες  στο pireasnews.gr

Δεν καταλαβαίνουν από πανδημία, λοκντάουν, κατάρρευση της εργασίας σε όλους τους κλάδους με λουκέτα και αναστολές απασχόλησης λόγω κορονοϊού, οι κυβερνητικοί εγκέφαλοι και οι “πάτρωνές” τους που έχουν σχεδιάσει και προχωρούν το σχέδιο ισοπέδωσης των εργασιακών και του ασφαλιστικού συστήματος και μετατροπής της Ελλάδας σε “πειραματόζωο” στο Νότο της Ευρώπης.

Για τους…σχεδιασμούς τριτοκοσμικού τύπου στην εργασία και την συνταξη, των κέντρων σε Βρυξέλλες και Βερολίνο.

Όπως μετέδωσε το δελτίο του OPEN, σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ, έρχεται νεό σκληρό Μνημόνιο, δικής μας … ιδιοκτησίας, το αμέσως προσεχές διάστημα, εν μέσω πανδημίας:

Ο εργαζόμενος με “ατομική συμφωνία” με τον εργοδότη και οχι κεντρική του Σωματείου του – που θα είναι αμέτοχο – θα μπορεί να απασχολείται 4 ημέρες την εβδομάδα με 10 … ωρες εργασίας ( πρώτο βήμα καρατόμησης του 8ωρου ) και κάποια άλλη εβδομάδα του ίδιου μήνα να δουλεύει 4 ημερες από 6 ώρες!

Έτσι θα διατηρούνται οι 40 ώρες απασχόλησης την εβδομάδα. Παράλληλα θα ανοίξει ο “κουμπαράς” για τις επικουρικές (πρώτο βήμα ιδιωτικοποίησης της Ασφάλισης) συντάξεις των νεοασφαλιζόμενων αλλά και οπαίων το επιθυμούν από τους παλιούς

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Καθολικό LOCKDOWN από Μητσοτάκη! Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα εξετάζει η κυβέρνηση

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.