Νίκος Μανωλάκος: "Ένταξη όλων των πασχόντων από Σακχαρώδη Διαβήτη στις ομάδες αυξημένου κινδύνου"

Νίκος Μανωλάκος: “Ένταξη όλων των πασχόντων από Σακχαρώδη Διαβήτη στις ομάδες αυξημένου κινδύνου”

NEWS Α ΠΕΙΡΑΙΑ

Αναφορά, κατέθεσε ο βουλευτής κ. Νικόλαος Μανωλάκος με θέμα το αίτημα του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιώς και Νήσων, για ένταξη όλων των πασχόντων από Σακχαρώδη Διαβήτη στις ομάδες αυξημένου κινδύνου.

Ακολουθεί η σχετική Αναφορά :

«Κύριοι Υπουργοί,

Θέτω υπόψιν σας επιστολή του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιώς και Νήσων, μέλους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔια), με την οποία αιτούνται την τροποποίηση του ΦΕΚ 4011 Β΄/18-09-2020, ώστε να ενταχθούν όλοι οι πάσχοντες από Σακχαρώδη Διαβήτη στις ομάδες αυξημένου κινδύνου και να ληφθούν μέτρα για την προστασία τους από τον νέο κορωνοϊό, με την πρόβλεψη της δυνατότητος να παρέχουν τις υπηρεσίες τους εργαζόμενοι εξ’ αποστάσεως και, όπου αυτό δεν είναι εφικτό, να δικαιούνται ειδικής αδείας.

Παρακαλώ, όπως δείτε τα θέματα και τις προτάσεις του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιώς και Νήσων με τη δέουσα ευαισθησία, καθόσον οι διαβητικοί αποτελούν την πολυπληθέστερη ομάδα χρονίως πασχόντων στην χώρα μας και διατρέχουν, λόγω εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος, αυξημένο κίνδυνο νόσησης από COVID και υψηλή πιθανότητα θνητότητας.»

Νικόλαος Μανωλάκος,

Βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Ν.Δ.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Πειραιά , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο pireasnews.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Πειραιά: Δήλωση της Διαμάντως Μανωλάκου, για τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites