ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Νότης Μαυρουδής: Συντετριμμένη η σύζυγός του συνθέτη στην κηδεία του

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο συνθέτη Νότη Μαυρουδή λένε αυτή τη στιγμή στο κοιμητήριο του Χαλανδρίου πλήθος κόσμου και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου. Συντετριμμένη είναι η σύζυγός του, Βάσω και τα παιδιά του, Χάρης και Ροδή, οι οποίοι δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος τους άνθρωπος.

Ο Νότης Μαυρουδής έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή ύστερα από δυστύχημα που είχε στο εξοχικό του στο Πήλιο και βύθισε σε βαρύ πένθος την οικογένειά του και τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η πολιτική κηδεία του Νότη Μαυρουδή πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κοιμητήριο Χαλανδρίου, ενώ στη συνέχεια, η σορός του θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα.
Βάσω Μαυρουδή

Χάρης Μαυρουδής

Ανδρέας Ροδίτης-Βάσω Μαυρουδή

Βάσω Μαυρουδή-Χάρης Μαυρουδής-Μίλτος Πασχαλίδης

«Η πολιτική κηδεία του πατέρα μας Νότη Μαυρουδή, θα γίνει στο κοιμητήριο Χαλανδρίου το Σάββατο 7/01 στις 10:30 το πρωί και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας στις 13:00. Επιθυμία της οικογένειάς μας, αντί στεφάνων, να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να αγοραστούν μουσικά όργανα για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Δήμου Χαλανδρίου» ανέφερε η ανακοίνωση του γιου του.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites