ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

O Γρηγόρης Μπιθικώτσης μιλά πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του

MEDIA Music ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και μίλησε πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Πήγα και έκανα εξετάσεις γιατί είχα κάποιες εφιδρώσεις, όχι κάτι σοβαρό. Πέρασα δύσκολα με την υγειά μου, είχα σοβαρό θέμα με τον θυρεοειδή μου, αναγκάστηκα τον Μάιο και έκανα ολική αφαίρεση. Ένα δύσκολο χειρουργείο. Φοβήθηκα πολύ μήπως δεν μπορέσω να ξανά τραγουδήσω. Δόξα τω Θεό πήγαν όλα καλά.

Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, φοβόμουν τα πάντα, έκανα αφωνία, πολύ λίγοι φίλοι μου στάθηκαν. Ακολούθησα πιστά τις εντολές του γιατρού και πήγαν όλα καλά. Έχω μάθει να παλεύω, πρέπει να μπορείς να πεις…δεν βαριέσαι» αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Όπως είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής, πήγε πολλές φορές στην εκκλησία και άφησε τα ρούχα του στον Όσιο Εφραίμ και όπως αποκάλυψε αυτό που συνέβη με την υγεία του έπαιξε ρόλο και στο διαζύγιό του.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites