Ο Ίλον Μασκ για το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας – Οι ανησυχίες του για τον πλανήτη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ανάρτηση του δισεκατομμυριούχου για τη μείωση του πληθυσμού
«Η Ελλάδα είναι μια από τις δεκάδες χώρες που αντιμετωπίζει δημογραφικό πρόβλημα» σχολιάζει ο ‘Ιλον Μασκ σε ανάρτησή του, ενώ παραθέτει και άρθρο άγνωστης προέλευσης με τίτλο «Πληθυσμιακή κατάρρευση στην Ελλάδα».
Μάλιστα, το άρθρο εμφανίζει τη χώρα μας ως την πρώτη χώρα που θα υποστεί «πληθυσμιακή κατάρρευση», αποδίδοντας το σε ξαφνικούς θανάτους και ρεκόρ υπογονιμότητας. «Η καρδιακή ανεπάρκεια, τα εγκεφαλικά, οι θρόμβοι αίματος και ο καρκίνος με ραγδαία εξέλιξη μεταξύ και νέων ανθρώπων αύξησαν τα ποσοστά θνησιμότητας στην Ελλάδα, ενώ τα επίπεδα γονιμότητας σε νεαρούς άνδρες και γυναίκες καταγράφουν το χαμηλότερο ποσοστό σε σχεδόν έναν αιώνα.
Η προοπτική της πληθυσμιακής κατάρρευσης στην Ελλάδα είναι μια “ωρολογιακή βόμβα” και μια “εθνική απειλή” σύμφωνα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρεται επίσης στην ανάρτηση του ανθρώπου τον οποίο «υιοθετεί» στην παρέμβαση του ο Ίλον Μασκ.

Greece is predicted to become the first nation to suffer “population collapse” as sudden and unexpected deaths continue soaring across the nation while fertility rates have plunged to levels lower than experts previously thought possible.
Heart failure, strokes, blood clots, and… pic.twitter.com/8Zpy6765rC
— Luther ‘Ćyrus’ (@Censored4sure) April 14, 2024

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νεκρός 62χρονος που το όχημα του κατέπεσε από γέφυρα

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News