Ο Νίκος Μανωλάκος ζητά οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων στον Πόρο

Ο Νίκος Μανωλάκος ζητά οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων στον Πόρο

NEWS Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βουλευτής Α” Πειραιώς και Νήσων Νικόλαος Μανωλάκος, κατέθεσε την  01/04/2021 αναφορά, προς τον Υπουργό Οικονομικών, στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, με θέμα : «Επιστολή του Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, σχετικά με την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων».

Με την αναφορά τίθεται υπόψη, η επιστολή του Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, όπου ζητείται η οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων του νησιού, σύμφωνα με το πνεύμα αντίστοιχης απόφασης, για ορισμένους δήμους της Δυτικής Αττικής, που ελήφθη προ ολίγων ημερών.
Ο κ. Μανωλάκος ζήτησε, να εξεταστεί το αίτημα με την δέουσα προσοχή και να δοθεί λύση, στο πνεύμα του δικαίου και της ισονομίας.

Δείτε ακόμα:  Νίκος Μανωλάκος: Το Ρωσοουκρανικό και τα πρώτα διδάγματα της νέας κρίσης

Δείτε παρακάτω το κείμενο της αναφοράς προς τον Υπουργό Οικονομικών με θέμα: «Επιστολή του Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, σχετικά με την οικονομική ενίσχυση των επιχειρήσεων».

«Με την από 31/03/2021 επιστολή του, που επισυνάπτεται, ο Εμπορικός – Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, ζητεί τη διαμόρφωση ειδικού πλαισίου στήριξης των επιχειρήσεων του Πόρου, οι οποίες επλήγησαν υπέρμετρα, από την πανδημία, τον περασμένο Αύγουστο, καθόσον ο Πόρος, ήταν ο πρώτος προορισμός, στην Ελλάδα, στον οποίο επιβλήθηκε τοπικό lockdown.

Παρακαλώ να εξετάσετε το αίτημα με την δέουσα προσοχή και να δώσετε λύση, στο πνεύμα του δικαίου και της ισονομίας, σύμφωνα με την αντίστοιχη απόφαση της κυβέρνησης με το ΦΕΚ Β / 08.03.2021, όπου προβλέπεται η μη επιστρεπτέα επιχορήγηση των 3.000 ευρώ σε επιχειρήσεις, ορισμένων Δήμων της Δυτικής Αττικής, οι οποίες παρέμειναν κατ εξαίρεση κλειστές την περίοδο των Χριστουγέννων του 2020.»

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News