Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ΔΕΝ είπε την αλήθεια για τον προπηλακισμό του

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ΔΕΝ είπε την αλήθεια για τον προπηλακισμό του

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ΔΕΝ φαίνεται να είπε την αλήθεια για τον προπηλακισμό του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλοι οι πελάτες στην ταβέρνα είχαν ελεγχθεί και ήταν εμβολιασμένοι, πράγμα που επιβεβαιώθηκε από έλεγχο στα πιστοποιητικά τους που έκανε και η Αστυνομία.

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και οι άλλοι γιατροί ήταν σε τραπέζι που τους έκανε ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ, η οποία προηγουμένως είχε ενημερώσει τον ταβερνιάρη πως όλοι οι γιατροί ήταν εμβολιασμένοι και ζήτησε να τους αφήσει να περάσουν δίχως έλεγχο.

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και κάποιοι άλλοι γιατροί έκαναν τους «μάγκες» στην ταβέρνα, αυτοί ξεκίνησαν το επεισόδιο, πήγαν να χαλάσουν το μαγαζί οι «μικροί θεοί», με αποτέλεσμα να εξοργίσουν όχι μόνο τον ταβερνιάρη αλλά και τους πελάτες από τα γύρω τραπέζια, που τους αποδοκίμασαν.

Κάπως έτσι κι υπό αυτές τις συνθήκες τους πέταξαν έξω και εδώ κολλάει η ατάκα που αποδίδεται στον ταβερνιάρη «νομίζεις επειδή βγαίνεις στον ΣΚΑΪ θα σε φοβηθώ;».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, από ό,τι αντιλαμβάνομαι ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος έχει διασπείρει ψευδείς ειδήσεις, προκάλεσε φασαρία, έκανε και αντιποίηση ιδιότητας -ένας νομικός να βοηθήσει να μας πει πόσους νόμους έχει παραβεί- και η γνώμη μου είναι ότι αντί να βγαίνει παραπονούμενος στα κανάλια, οφείλει να ζητήσει συγγνώμη ο τηλεγιατρός-τηλεαστέρας από τον ταβερνιάρη, το ίδιο να πράξει και η υπόλοιπη παρέα που τους τραπέζωνε η φαρμακευτική.

Αυτοί οι «χαρακτήρες» θα μας σώσουν από τον κορωνοϊό;
«Ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι».
Δεν είναι τυχαίο που έχει ξεφύγει η πανδημία.

Απο Στέφανος Μυτιληναίος

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Βασιλακόπουλος: "Δεν πρέπει να κολλήσω την ώρα που είμαι μερικώς εμβολιασμένος γιατί υπάρχει πιθανότητα να παράξω μέσα στον οργανισμό μου μεταλλαγμένα στελέχη"

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News