ΟΦΗ-ΑΕΚ LIVE STREAMING: Δείτε LIVE εδώ τον αγώνα

ΟΦΗ-ΑΕΚ LIVE STREAMING: Δείτε LIVE εδώ τον αγώνα

Live Streaming NEWS SPORTS

ΟΦΗ-ΑΕΚ LIVE STREAMING 31 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ 2021: Με στόχο την επιστροφή στα γκολ και τις νίκες, ο ΟΦΗ υποδέχεται στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής (31/1-Novasports 1) την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Στην αποστολή της Κρητικής ομάδας βρίσκεται ο Λουκ Καστάνιος ενώ εκτός είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοιό, τα ονόματα των οποίων δεν εχουν γίνει γνωστά.

Με ενοχλήσεις στον μηνίσκο είναι εκτός αποστολής ο Τσιλιανίδης ενώ παραμένουν εκτός και οιεπίσης τραυματίες οι Ναμπί , Σακόρ , Μαρινάκης, Βαζ και Γιάννου. Όπως και με τον Αστέρα εκτός είναι οι Μπαλογιάννης , Νοικοκυράκης, Μίγγος και Γκαργκαλατζίδης.

Πιθανή ενδεκάδα:(5-4-1): Βάτερμαν – Ουές, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης – Νέιρα, Στάικος, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν – Σαρδινέρο

Οι 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Waterman, Σωτηρίου, Weiss, Λυμπεράκης, Selimovic, Sturgeon, Neira, Souza, Solis, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Sardinero, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέσης.

Η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αναζητά επιστροφή στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μάνταλο, Τσιγκρίνσκι, Τσιντώτα και Μιτάι.

Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-3): Αθανασιάδης – Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας, Λόπες – Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι, Σάχοφ – Γκαρσία, Ολιβέιρα, Αλμπάνης

Η αποστολή: Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ζαχαριάδης (Μακεδονίας).

ΟΦΗ-ΑΕΚ LIVE STREAMING 31/1

Το παιχνίδι το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Δείτε ακόμα:  Γιουβέντους - Τσέλσι live streaming 29/9: Ζωντανή μετάδοση

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

ΟΦΗ-ΑΕΚ LIVE STREAMING 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:

Δείτε Live ΟΦΗ-ΑΕΚ για τη 20η αγωνιστική της Super league σήμερα Κυριακή 31/1 στις 15.00

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News