Οι αρχές έχουν 5 βίντεο που δείχνουν την Τζωρτζίνα «να υποφέρει»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης καταθέσεις
Οι αρχές που ερευνούν τη σοκαριστική υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα έχουν στα χέρια τους πέντε βίντεο με την Τζωρτζίνα «να υποφέρει», σύμφωνα όσα είπε στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος.
O ίδιος σημείωσε πως τις επόμενες ημέρες πρόκειται να καταθέσουν 40 γιατροί αναφορικά με τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας, λίγο πριν καταλήξει.
Πρόκειται για γιατρούς από το «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο αλλά και από το «Αγλαΐα Κυριακού» όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα τον Ιανουάριο που πέρασε. Από αυτές οι δέκα καταθέσεις είναι ιδιαίτερα καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Ανάμεσα στους γιατρούς που θα καταθέσουν υπάρχουν μαρτυρίες που μιλούν για χαρακτηριστική αδιαφορία της Ρούλας Πισπιρίγκου, περίεργες κινήσεις και λεγόμενα πως η συμπεριφορά της δεν αντιστοιχούσε σε αυτήν μιας μητέρας που το παιδί της νοσηλεύεται, σύμφωνα με το Mega.
Επίσης οι γιατροί του νοσοκομείου του Ρίου, αναμένεται να αναφερθούν και σε εννέα ύποπτα επεισόδια που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα. Μάλιστα, πέντε από αυτά έχουν βιντεοσκοπηθεί.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, «σε αυτά φαίνεται η άτυχη Τζωρτζίνα να υποφέρει βραδυκαρδίες, αναπνευστικά προβλήματα…».
Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος επεσήμανε ακόμη ότι ανάμεσα στις καταθέσεις, θα είναι και αυτή μιας νοσοκόμας η οποία θα αναφέρει την ερώτηση της 33χρονης για την ύπαρξη καμερών στο δωμάτιο του παιδιού.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νέα μορφή αποκτά ο ιστορικός χώρος των Θερμοπυλών

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News