Ολοκληρώθηκε η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στην 39χρονη – Τι αναφέρει το πόρισμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη διακρίβωση του κινήτρου που οδήγησε τη δράστη να στήσει ενέδρα και να κατασφάξει το θύμα
Γνωστά έγιναν τα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης που πραγματοποιήθηκε στη 39χρονη στη Χαλκίδα, η οποία δολοφόνησε με δύο κουζινομάχαιρα έξω από το σπίτι του έναν 43χρονο ξυλουργό τον περασμένο Ιανουάριο.
Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη έδειξε, ότι η 39χρονη είχε «πλήρη καταλογισμό και δεν έπασχε από κάποια πάθηση ψυχιατρικής φύσεως», γεγονός που σχολίασε μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας. «Η πραγματογνωμοσύνη που έγινε από ψυχίατρο που όρισε το κράτος, έδειξε ότι είχε πλήρη καταλογισμό, ότι είχε σώας τας φρένας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σούρας.«Έχω μιλήσει με συγγενείς και με τη γυναίκα και από αυτά προκύπτει, ότι κάτι έχει γίνει στο σπίτι της δράστιδος. Κάποιος το πυροδότησε» υπογράμμισε επίσης ο κ. Σούρας για το στυγερό έγκλημα στη Χαλκίδα.
Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, σχολίασε με τη σειρά του τα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, χαρακτηρίζοντάς τα «συνταρακτικά». «Αυτό επιβεβαιώνει τα όσα λέγαμε εμείς. Εάν ευσταθούν οι πληροφορίες σας, αυτό σημαίνει πως η 39χρονη σχεδίασε την εν ψυχρώ δολοφονία του 43χρονου» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος για τη δολοφονία στη Χαλκίδα.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη διακρίβωση του κινήτρου που οδήγησε στο φρικτό έγκλημα της 20ής Ιανουαρίου στη Χαλκίδα. Η κατηγορούμενη εξετάστηκε στη φυλακή από επιστήμονα ψυχικής υγείας, χωρίς να της συνταγογραφηθεί αγωγή. Κατά τις ίδιες πηγές ωστόσο, αναμένεται να συνεχιστεί η λεπτομερέστερη παρακολούθηση της ψυχικής της υγείας. Τα παιδιά της ηλικίας 15 και 12 ετών κρίθηκε καταλληλότερο να της μιλούν στο τηλέφωνο, καθώς «βρίσκονται και τα ίδια σε ψυχολογική δυσφορία».

Δείτε ακόμα:  Ελλείψεις φαρμάκων στην αγορά καταγγέλλει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News