Ολονύκτια «μάχη» με το πύρινο μέτωπο στη Σάμο – Τρομάζουν οι εικόνες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εσπευσμένα στο νησί ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας
Η «μάχη» με το πύρινο μέτωπο στη Σάμο θα είναι ολονύκτια και οι πυροσβέστες κάνουν τα πάντα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο νησί μεταβαίνουν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης και ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας Θεοδόσιος Δημακογιάννης, με Ε/Π Super Puma, για τον συντονισμό της δασικής πυρκαγιάς.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι ενώ ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες θα ενισχυθούν τις επόμενες ώρες, επιχειρούν αντιμετωπίζοντας πολλές διαφορετικές εστίες.
Σε γενική επιφυλακή τίθενται όλες οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των ΠΕ.ΠΥ.Δ. της Επικράτειας.
Οι ισχυροί άνεμοι συνέτειναν στη δημιουργία ισχυρού μετώπου στην περιοχή, που είναι δύσκολα προσεγγίσιμη από τις επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις. Προληπτικά, μια και η πυρκαγιά δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές, εκκενώθηκαν δύο ξενοδοχεία και τρείς κατοικίες στη περιοχή Άγιος Φανούριος.
Οι εικόνες τρομάζουν

Στη Σάμο μεταβαίνουν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης και ο Εθνικός Διοικητής Πολιτικής Προστασίας Θεοδόσιος Δημακογιάννης. Σε Γενική Επιφυλακή το Π.Σ. https://t.co/jy4Eqd3U6V
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 15, 2021

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Προβληματισμός της ΓΣΕΒΕΕ για τα νέα μέτρα και τις δυσκολίες που δημιουργούν στην εστίαση

Newsroom | Pireas News