Ολυμπιακός: Έφυγε ο Πέδρο Μαρτίνς έρχεται ο Κάρλος Κορμπεράν

Ολυμπιακός: Έφυγε ο Πέδρο Μαρτίνς έρχεται ο Κάρλος Κορμπεράν

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο να λύνει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους.

Ο Κάρλος Κορμπεράν είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ισπανό τεχνικό.

Ο νέος προπονητής των ερυθρόλευκων υπέγραψε το συμβόλαιο του, ενώ κάνει και την πρώτη του προπόνηση στον Ρέντη, προκειμένου να γνωρίσει και τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Την ίδια ώρα, ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί και τυπικά παρελθόν από το λιμάνι μετά από τέσσερα πετυχημένα χρόνια, όπου κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ελλάδος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρήκε τη «χρυσή» τομή με τον Ολυμπιακό και έλυσε φιλικά το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες. O Μαρτίνς έμεινε για πάνω από τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και συνολικά κάθισε στον πάγκο των Πειραιωτών για 221 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε ακόμα:  Basket League: Κατοστάρα στη Λάρισα ο Ολυμπιακός

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.