Οργή και αγανάκτηση από την αδερφή του 49χρονου – «Τον εκτέλεσαν, τον άφησαν να πεθάνει»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Λάθος; Λάθος η ζωή του αδερφού μου; Είναι λάθος;», είπε η 46χρονη και τόνισε: «Καμία μάνα, καμία αδερφή, κανένας αδερφός να μην το ζήσει αυτό»
Η αγανάκτηση την έχει καταβάλει ψυχολογικά, αλλά η οργή της δίνει δύναμη να ξεσπάσει για το θάνατο του αδερφού της, τον οποίο δεν δέχθηκαν σε νοσοκομείο στην Πάτρα και μετά από λίγο ο 49χρονος πέθανε.
Η 46χρονη δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της, μετά από επίσκεψη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όταν το νοσηλευτικό προσωπικό φέρεται να μην ακολούθησε το πρωτόκολλο και άφησαν τον άνδρα να φύγει ενώ είχε συμπτώματα εμφράγματος.
Για την υπόθεση ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ζήτησε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ με βάση την έρευνα που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ώρα στο νοσοκομείο εφημέρευαν πάνω από 70 γιατροί.
«Λάθος; Λάθος η ζωή του αδερφού μου; Είναι λάθος;», ανέφερε στον Alpha με έντονη συναισθηματική φόρτιση η αδερφή του 49χρονου.
Ξεσπώντας για τον θάνατο του αδερφού της, πρόσθεσε: «Έκαναν μία λεκτική και οπτική διάγνωση. Μία νοσοκόμα είδε και αποφάσισε να εκτελέσει τον αδερφό μου. Αποφάσισε να μη φωνάξει γιατρό. Αφήσανε τον αδερφό μου να πεθάνει. Καμία μάνα, καμία αδερφή, κανένας αδερφός να μην το ζήσει αυτό».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Τη Δευτέρα οι αιτήσεις για το πρόγραμμα με την Amazon

Newsroom | Pireas News