«Πάλι εσύ… ξανά» – Ναυαγοσώστης έσωσε ξανά την ίδια λουόμενη μετά από έναν χρόνο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τη χαρακτήρισε ως την καλύτερη… πελάτισσά του
Έτριβε τα μάτια του ο ναυαγοσώστης Γιώργος Μακριδάκης το μεσημέρι της Κυριακής (11/07) όταν ανέσυρε από τα φουρτουνιασμένα κύματα στη Σταλίδα, στο Ηράκλειο, μια ηλικιωμένη γυναίκα λίγο πριν πνιγεί.
Κι αυτό γιατί επρόκειτο για την ίδια γυναίκα, της οποίας τη ζωή είχε σώσει ξανά πριν από ένα χρόνο στην ίδια παραλία, όταν και πάλι αψήφησε τον κίνδυνο και παρασύρθηκε από τα ρεύματα.
Η 75χρονη Ρωσίδα, μόνιμη κάτοικος της περιοχής, κατέβηκε και χθες, Κυριακή στην παραλία για να κάνει μπάνιο, αλλά τα ρεύματα που επικρατούσαν, έκαναν δύσκολη την προσπάθεια της να βγει στη στεριά. Ο ναυαγοσώστης βούτηξε στα νερά και όταν την ανέσυρε, έκπληκτος διαπίστωσε πως και πέρσι την είχε σώσει ξανά, στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μάλιστα ήταν τέτοια η έκπληξη του, όπως εξήγησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, που όταν την αναγνώρισε της είπε «πάλι εσύ… ξανά», σπεύδοντας να τη βγάλει έξω από την υποθαλάσσια τάφρο στην οποία είχε κολλήσει.
Μάλιστα χαριτολογώντας χαρακτήρισε τη Ρωσίδα ως την καλύτερη… πελάτισσά του, και της ζήτησε επιτακτικά να μην ξανακάνει μπάνιο σε τέτοιες συνθήκες, εάν δεν παίρνει και τη σύμφωνη γνώμη των ναυαγοσωστών, όπως μεταδίδει το ertnews.gr.

Δείτε ακόμα:  Τα μέτρα για την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου

Newsroom | Pireas News