ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟΣ

Παναγιώτης Μαυρούτσος: “Ψηφίστε κατά συνείδηση, Ψηφίστε με γνώμονα το μέλλον των παιδιών σας”

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΥΡΟΥΤΣΟ, ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΑΝΑ

Νέος, εξελίξιμος, που ότι στόχο έχει βάλει τον έχει πετύχει μέχρι σήμερα, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Πέραμα, με τον Δημήτρη Γκανά, Παναγιώτης Μαυρούτσος, μας ανοίχτηκε και τα είπε όλα…!

Δεν δίστασε να αναφέρει τα κακώς κείμενα των δοκιμασμένων προηγούμενων διοικήσεων του Δήμου, τα… καλά του Δημήτρη Γκανά και το όραμα που έχει για την πόλη που αγαπά, αλλά και το πλάνο της παράταξης του, εφόσον εκλέγουν!

Είναι έγγαμος με καταγωγή από την Μάνη (Πιόντες) με μια μικρή κόρη, την Μυρτώ (7 χρόνων), δημοτικός σύμβουλος στο Κερατσίνι (2019-2023), ενορίτης του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ικόνιο, όπου λειτουργεί ο πρώτος του ξάδερφος, π. Σάββας Βασιλαράκος και εδώ και 2 χρόνια ναυτικός στην εταιρία του κ. Γκανά, έχοντας ως μεγάλο στόχο την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, ώστε να βγει καπετάνιος, τον επόμενο χειμώνα!

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του υποψήφιου της Δύναμης Ευθύνης, που ακολουθεί:

Παναγιώτης Μαυρούτσος: "Ψηφίστε κατά συνείδηση, Ψηφίστε με γνώμονα το μέλλον των παιδιών σας"

 

Καλησπέρα σας και καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ευχόμαστε! Να ξεκινήσουμε με τα απλά…

Είστε εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στο Κερατσίνι από το 2019. Γιατί βάζετε υποψήφιος στο Πέραμα αυτήν την φορά;

Σας ευχαριστώ που μου δίνετε την ευκαιρία να το ξεκαθαρίσω.. Καταρχήν λόγω της δουλειάς μου εκείνη την περίοδο, η έδρα μου και η δραστηριότητα μου ήταν στο Κερατσίνι! Και τα δύο μαγαζιά εστίασης που είχα, εκεί ήταν! Το 2019 άνοιξα το Στολίδι του Περάματος και γνώρισα, πιο καλά, αυτόν τον φιλόξενο τόπο και κόσμο που με αγκάλιασε εξαρχής..

Πάντα είχα ένα δέσιμο με την πόλη καθώς μπορεί να μεγάλωσα Κερατσίνι, αλλά από θεία και ξαδέρφια Περαμιώτες – Μανιάτες (Βασιλαράκος από την Λάγια)!

Πλέον, ανακαινίζω το σπίτι της θείας μου (Καραολή και Βενιζέλου) για να μετακομίσω εκεί οικογενειακώς με το που εκλεγούμε!

Δείτε ακόμα:  Maria Menounos: «Θέλω να ζήσω μόνιμα στην Ελλάδα και να μεγαλώσω την κόρη μου εδώ»

Πως έγινε η επιλογή σας από τον κ. Γκανά και πως πάρθηκε η απόφαση να συμμετέχετε στο ψηφοδέλτιο της Δύναμης Ευθύνης;

Αυτό ήταν το μόνο εύκολο! Το ήθελα από όταν το έμαθα ότι ο μάστορας θα βάλει υποψήφιος, μου ζητήθηκε και είπα αμέσως το ΝΑΙ.

Δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια…μια τέτοια πρόταση. Σοβαρός, με ήθος, άνθρωπος της δουλειάς, ψημένος, ντόμπρος, έντιμος, δεν έχει ξανά εκτεθεί ποτέ του στα κοινά, άφθαρτος λοιπόν, με πάνω από 35 χρόνια κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο στην πόλη που αγαπά. Πετυχημένος στην δουλειά του…

Τι περιθώρια λοιπόν είχα να αρνηθώ;; Θαυμάζω απεριόριστα τον μαστροκαπετάνιο μας, τον κ. Γκανά και είναι τιμή μου να τον εκπροσωπώ σε αυτήν την προσπάθεια του να αλλάξει ριζικά την πόλη.

Πολιτικά που κλίνει το ψηφοδέλτιο σας;

Αυτό είναι που έκανε ακόμη πιο εύκολη την επιλογή μου. Για πολιτική ο μάστορας δεν θέλει να λέμε κουβέντα.. Κανείς μας, ούτε ο ίδιος φυσικά, δεν είναι πολιτικός.. Δεν θέλει να εμπλακούμε με κανένα χρώμα και κανένα κόμμα. Να μην μας συνδυάσει ο απλός πολίτης με κάποιον χρωματισμένο η εξαρτημένο συνδυασμό !

Είμαστε άνθρωποι από όλους τους χώρους, οι πιο πολλοί εκτίθενται για πρώτη φορά, επιστήμονες, δικηγόροι, γιατροί, ναυτικοί, εργάτες, επιχειρηματίες. Ένα πραγματικό ψηφοδέλτιο κόσμημα για το Πέραμα! Που δεν ξέρεις ποιον να πρωτοψηφίσεις!

Οικονομικά αυτάρκεις, αδέσμευτοι και έτοιμοι να σηκώσουμε μανίκια για προσφορά και δουλειά… Πολλή δουλειά. Μόνο έτσι θα αλλάξει ο τόπος…

Είμαστε βαθειά εξάρτημενοι από την διάθεσή μας για βοήθεια! Βοήθεια στους ανθρώπους του τόπου… Βοήθεια στον ίδιο τον τόπο. Να λύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα συναντάμε καθημερινά! Να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη!

Έχετε κάποιο πλάνο, κάποιο πρόγραμμα, κάποια σχέδια;;

Δείτε ακόμα:  Γιάννης Ραγκούσης: Οι απολύσεις της κυβέρνησης "κλείνουν" ΚΑΠΗ & κοινωφελής εργασία στην Β Πειραιά!

Τα πάντα, όσα είπατε… Τυπωμένα, ανηρτημένα εδώ και 2 χρόνια στο διαδίκτυο στην σελίδα μας στο fb #Δύναμη_Ευθύνης και σε έντυπη μορφή στα γραφεία μας, στην πλατεία Ηρώων!

Φυσικά και προσκαλώ όποιον θέλει και ενδιαφέρεται να έρθει από εκεί, αν δεν έφτασε το φυλλάδιο στο σπίτι του, να μας γνωρίσει και να μάθει το όραμα μας για την πόλη!

Γιατί κάποιος να ψηφίσει τον κ. Γκανά; Δώστε μας 3 λόγους!

Γιατί έχει λόγο, ότι λέει το κάνει αποδεδειγμένα, αρκεί κανείς να δει το βιογραφικό του και θα καταλάβει !

Γιατί είναι δίκαιος, άλλωστε έχει προαναγγείλει πως ο μισθός του κάθε μήνα θα πηγαίνει σε άπορες οικογένειες και οι πρώτοι που θα βοηθηθούν στον Δήμο θα είναι ΑμΕΑ, μονογονείς και πολύτεκνοι!

Και γιατί είναι οικονομικά αυτάρκης. Χορτάτος άνθρωπος! Αυτό λέει πολλά. Δεν ήρθε να φάει, ήρθε να φτιάξει, Δεν ήρθε να κλέψει, αλλά να δημιουργήσει.. Κίνητρο του είναι να τον θυμούνται στην πόλη για τα επόμενα 50 χρόνια. Ότι είχε να κάνει σε προσωπικό επίπεδο το έκανε! Το πέτυχε…Τώρα θέλει να προσφέρει στην πόλη που του έδωσε πατρίδα όπως λέει ο ίδιος..! Το Πέραμα!

Εσείς τι όραμα έχετε; Γιατί να σας δώσει κάποιος Περαμιώτης τον 1 από τους 4 σταυρούς του;

Πλέον έχω την γνώση από την 4ετη θητεία μου ως ο μόνος, από τους 41, ανεξάρτητος δημ. Σύμβουλος σε έναν τεράστιο Δήμο, να βοηθήσω στο Πέραμα από όποιο μετερίζι μου ζητηθεί!

Σε πολιτισμό και αθλητισμό, λόγω των σπουδών μου στην Δημοσιογραφία, έχω μεγαλύτερη κλίση και γνώσεις, αλλά πραγματικά θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου σε οποιονδήποτε τομέα χρειαστώ! Βελτιώνομαι γρήγορα!

Άλλωστε τώρα, μην έχοντας τα μαγαζιά και όντας ναυτικός, το Πέραμα έχει πολλούς… θαλασσινούς τομείς που μπορώ κι εκεί να συνδράμω!

Κίνητρο μου, όπως το 19′ που με επέλεξαν, έτσι και τώρα, είναι η βοήθεια στον συμπολίτη μου… Να προσφέρω! Να λύνω προβλήματα! Να είμαι η φωνή (αν χρειαστεί και η κραυγή) του κόσμου, που νιώθει πως μιλάει αλλά δεν εις-ακούγεται, στα δημοτικά συμβούλια!

Δείτε ακόμα:  Δημοσκόπηση για Δήμο Περάματος: Ισχυρό προβάδισμα του ανεξάρτητου Δημήτρη Γκανά!

Αυτό θέλω, αυτό με γεμίζει.. Για αυτό ξανά ασχολούμαι με τα κοινά και θα το κάνω όσο μπορώ και όσο αντέχω!

Υπέροχα, θέλετε να πούμε κάτι για να κλείσουμε την συνέντευξη;

Θέλουμε μια πόλη ασφαλή, με επαρκής αστυνόμευση, λιγότερη εγκληματικότητα, περισσότερες αθλητικές εγκαταστάσεις και παιδικές χαρές σύγχρονες για τα παιδιά μας..!

Θέλουμε να ξαναζωντανέψει το Πανόραμα, το Τέρμα, η Πρόνοια, το κολυμβητήριο, το ναυτικό μουσείο!

Έχουμε ένα κοινό όραμα…
Έχετε την Δύναμη !
Δώστε μας την Ευθύνη!

Και θα κάνουμε το Πέραμα μια πόλη ζηλευτή, μια πόλη φωτεινή που θα προσελκύει κόσμο από παντού…! Αυτό μας αξίζει, αυτό θέλουμε να πετύχουμε!

Αλλά μόνο με την δική σας βοήθεια !
Σε αυτές τις εκλογές μην ψηφίσετε εγωιστικά, μην σκεφτείτε συγγένειες και υποχρεώσεις! Σκεφτείτε τα κίνητρα που έχει ο καθένας υποψήφιος και το τι έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει στην ζωή του!

Σκεφτείτε αν είχε κάποιος υποψήφιος την ευκαιρία να αλλάξει την πόλη όντας εκλεγμένος ή αν την ζημίωσε…και την καταχρέωσε ! Το τι μπορούν το είδαμε και το πληρώσαμε ακριβά και θα το πληρώνουμε 200 χρόνια ακόμα..! Αρκετά !

Σκεφτείτε το μέλλον σας και το μέλλον των παιδιών σας!

Ψηφίστε κατά συνείδηση!
Το ένστικτο δεν πέφτει έξω ποτέ…

Καλή επιτυχία σε όλους!!
Να είστε καλά!

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites