Πανελλαδική απεργία εργαζομένων 16/6

Πανελλαδική απεργία εργαζομένων: Ολοκληρώθηκαν οι κινητοποιήσεις για το εργασιακό νομοσχέδιο – Νέες συγκεντρώσεις το απόγευμα

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ολοκληρώθηκε, ύστερα από σύντομη παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στη Βουλή, η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ με τη συμμετοχή πλήθους συνδικαλιστικών οργανώσεων, όπως η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών, σύλλογοι εργαζομένων σε νοσοκομεία, στον χώρο του πολιτισμού, κ.ά, αλλά και φοιτητικοί σύλλογοι και αριστερές συλλογικότητες.

Οι συγκεντρωμένοι φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του νομοσχεδίου Χατζηδάκη για τα εργασιακά, ζητώντας την απόσυρσή του.

Νωρίτερα, μπροστά στη Βουλή συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, το οποίο έχει προγραμματίσει νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στη Βουλή στις 17:00 ενώ η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στη Βουλή εκ νέου στις 18:00 ενόψει της ψήφισης του νομοσχεδίου.

Λόγω της απεργίας προκλήθηκε μεγάλη συμφόρηση στο κέντρο της πρωτεύουσας με την αστυνομία να διακόπτει την κίνηση των οχημάτων στην Πανεπιστημίου, αλλά και δρόμους γύρω από τη Βουλή.

Εργαζόμενοι και συνδικάτα έδωσαν για άλλη φορά τη δική τους «μάχη» στους δρόμους για να μην εφαρμοστεί το εργασιακό νομοσχέδιο που φέρει τη «σφραγίδα» του Κωστή Χατζηδάκη.

newsbreak.gr

Δείτε ακόμα:  Όλα τα έχει η "πανδημία" τους! Έρχεται το τετραήμερο με εργασία 10 ωρών...

Newsroom | Pireas News