Αυτός είναι ο 32χρονος αστυνομικός που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε κατάσταση σοκ ο φίλος του αστυνομικού – Προκαλούσε συχνά προβλήματα ο Νορβηγός
Σοκαρισμένοι είναι οι συνάδελφοι του 32χρονου αστυνομικού, ο οποίος δολοφονήθηκε τα ξημερώματα σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη από έναν 44χρονο Νορβηγό.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέχρι το 2020 υπηρετούσε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών στην Αθήνα. Στη συνέχεια πήρε μετάθεση στη Θεσσαλονίκη, αρχικά σε Αστυνομικό Τμήμα και στη συνέχεια σε μια ειδική υπηρεσία στο Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς ήταν ένας πολύ καλός αξιωματικός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι σύντομα θα παντρευόταν με τη σύντροφό του, με την οποία συζούσε και ότι ο άνθρωπος που ήταν μαζί του χθες και μπήκε στη μέση, για να τον προστατέψει, θα γινόταν ο κουμπάρος του.
Σε κατάσταση σοκ ο φίλος του αστυνομικού
Όσον αφορά στον φίλο του αστυνομικού, νοσηλεύεται με τραύματα από μαχαίρι και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Αστυνομικοί πήγαν να του πάρουν κατάθεση, όμως ο 30χρονος δεν είναι σε θέση να μιλήσει και δεν μπορεί να συνέλθει από την εικόνα του νεκρού φίλου του, ο οποίος χτυπήθηκε από μαχαίρι για να προστατέψει τον ίδιο.
Προκαλούσε συχνά προβλήματα ο Νορβηγός
Όσον αφορά στον 44χρονο Νορβηγό, κάτοικοι της περιοχής είπαν, ότι έμενε εκεί περίπου 9 χρόνια κι έπαιρνε ένα επίδομα από τη χώρα του. Αρκετές φορές μάλιστα στο παρελθόν είχε δημιουργήσει προβλήματα και καβγάδες, καθώς έπινε αρκετά και ήταν πολύ συχνά μεθυσμένος.
Ακαριαίος ο θάνατός του
Όλα συνέβησαν στις 04:30 τα ξημερώματα. Ο 44χρονος Νορβηγός είχε έναν διαπληκτισμό με τον φίλο του 32χρονου αστυνομικού και δε δίστασε να βγάλει μαχαίρι. Τότε ο αστυνομικός μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει και να προστατέψει τον φίλο του. Ο 44χρονος του κάρφωσε το μαχαίρι στον λαιμό, με αποτέλεσμα να πέσει αμέσως νεκρός.
Ο δράστης συνελήφθη ελάχιστα λεπτά αργότερα και φέρεται να ήταν σε ακραία κατάσταση μέθης. Μέχρι το πρωί δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς και εντός της ημέρας ή αύριο, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή.

Δείτε ακόμα:  Το 90% έχει ήδη εμβολιαστεί ή έχει κλείσει ραντεβού – «Καμία παράταση»

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News