Πάνος Ιωαννίδης: «Όποιος θέλει να την κρατήσει κρυφή, μπορεί»

Πάνος Ιωαννίδης: «Όποιος θέλει να την κρατήσει κρυφή, μπορεί»

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Όποιος θέλει να την κρατήσει κρυφή, μπορεί», είπε για την προσωπική του ζωή ο σεφ

Για το νέο κύκλο του MasterChef μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Ο κριτής του παιχνιδιού και γνωστός σεφ αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Τα γυρίσματα του MasterChef ξεκινούν πολύ σύντομα, σε μερικές μέρες ξεκινάμε τα γυρίσματα. Εμάς δεν μας αγχώνει τίποτα. Εμείς θα κάνουμε τη δουλειά μας όπως κάθε χρόνο, θα περάσουμε καλά όπως κάθε χρόνο. Οπότε, κανένα άγχος. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι δική μας δουλειά, είναι δουλειά του καναλιού, οπότε εμείς δεν τα κοιτάζουμε», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης και συνέχισε ως εξής:

«Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα κοινά. Όποιος θέλει να το καταφέρει, μπορεί να το καταφέρει. Απλά, κρατάει τη ζωή του απ’ έξω. Όλη η ζωή αλλάζει με τον ερχομό ενός παιδιού. Το μόνο που με αγχώνει είναι ότι δεν έχω πολύ προσωπικό χρόνο για να ασχοληθώ με τους ανθρώπους που αγαπώ».

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πού γίνονται δωρεάν rapid tests σήμερα Πέμπτη

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites