Παντρεύτηκαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση!

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση καθώς πριν από λίγη ώρα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά τις 17.00 φορώντας ένα μαύρο κοστούμι ενώ η άφιξη της νύφης έγινε λίγο πριν τις 18.00 συνοδευόμενη από τον κουμπάρο της, Αναστάσιο Ντούγκα και τον μπαμπά της.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση επέλεξαν για κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Αναστάσιο Ντούγκα και Ειρήνη Λουπασάκη ενώ οι καλεσμένοι τους ξεπερνούν τους 500 στον αριθμό.

Όπως άλλωστε έχουν δηλώσει και οι δυο, ήθελαν την ξεχωριστή αυτή στιγμή με όλους τους ανθρώπους που αγαπούν και με όσους έχουν μοιραστεί στιγμές από τη ζωή τους.
H Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν μπουν στην εκκλησία αντάλλαξαν μερικές τρυφερές αγκαλιές μην μπορώντας να κρύψουν τη συγκίνησή τους.

 

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Survivor spoiler 30/5: Ποια ομάδα εξασφαλίζει το πρώτο τοτέμ ασυλίας

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites