Παραλίγο να χάσει τη ζωή του στη Ρόδο – «Δεν θα ήμουν εδώ σήμερα»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η εφιαλτική στιγμή που έζησε όταν οδηγός πέρασε με κόκκινο με πάνω από 130 χλμ/ώρα
Αντιμέτωπος με τον θάνατο βρέθηκε στη Ρόδο ο Γιώργος Τσαλίκης, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε σε story που ανέβασε στο Instagram.
Όπως ανέφερε, την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τους συνεργάτες του, οδηγός παραβίασε ένα κόκκινο φανάρι και γλίτωσαν το τελευταίο δευτερόλεπτο.
«Δεν θα ήμουν εδώ σήμερα διότι την Κυριακή το πρωί στη Ρόδο, γύρω στις 5 παρά μία κοπέλα, μία κυρία, δεν ξέρω σε τι κατάσταση ήταν, πέρασε με πάνω από 130 χιλιόμετρα ένα κόκκινο φανάρι. Ήμουνα με τους συνεργάτες μου, πέντε άτομα στη στροφή που είναι για το Rodos Palace, το τελευταίο δευτερόλεπτο σωθήκαμε. Σε παρακαλώ πολύ, αν σου μεταφέρει κάποιος αυτό το story, αν το δεις, την επόμενη φορά, σε παρακαλώ όταν πιεις, να μην πάρεις το αυτοκίνητό σου γιατί είναι δεδομένο ότι ή θα σκοτωθείς ή θα σκοτώσεις άνθρωπο» λέει ο τραγουδιστής.
Στη συνέχεια, απαντώντας στα μηνύματα από followers, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα ατυχήματα των Mad Clip και Παντελή Παντελίδη, ο Γιώργος Τσαλίκης τόνισε: «Ναι αλλά βλέπετε ότι δεν αλλάζει κάτι, όποτε κι εσείς αν βλέπετε κάποιον φίλο σας να έχει πιει, πάρτε του τα κλειδιά».

Δείτε ακόμα:  13.429 νέα κρούσματα, 52 θάνατοι, 342 διασωληνωμένοι

Newsroom | Pireas News