Πειραιάς: 12χρονη Καλλιόπη που υπέστη εγκεφαλικό

Πειραιάς: Η συγκινητική έκκληση των συμμαθητών της 12χρονης Καλλιόπη που υπέστη εγκεφαλικό

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Γονείς και μαθητές του 32ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά αλλά και όλων των σχολείων της πόλης έχουν γίνει μια γροθιά και ζητούν την υποστήριξη όλων μας για την 12χρονη Καλλιόπη, μαθήτρια της ΣΤ Δημοτικού που πριν ένα μήνα υπέστη εγκεφαλικό.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ
Όπως αναφέρουν “Η μικρή Καλλιόπη της ΣΤ’ τάξης του 32ο δημοτικού σχολείου Πειραιά, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που την καθήλωσε στο κρεβάτι μη μπορώντας να κινηθεί και να μιλήσει.

Οι πρώτες δύσκολες μέρες πέρασαν και η μικρή μας ηρωίδα ανταπεξήλθε σε δύο μέχρι τώρα δύσκολες και πολύωρες επεμβάσεις.

Ο δύσκολος δρόμος όμως είναι μπροστά της και εδώ ζητάμε την συμπαράστασή σας.”

“Η Καλλιόπη χρειάζεται δαπανηρή αποθεραπεία καθώς και τρίτη επέμβαση που θα διαλύσει τελείως τον θρόμβο στο κεφαλάκι της.

Ας βάλουμε λοιπόν όλοι ένα λιθαράκι για να στηρίξουμε τον αγώνα της Καλλιόπης και της οικογένειάς της στον δύσκολο δρόμο της αποθεραπείας.

Ο καθένας με αυτό που δύναται να προσφέρει, χρειαζόμαστε εταιρεία με ιατρικό εξοπλισμό, ειδικούς διαφόρων ειδικοτήτων με ανάλογη πείρα (φυσιοθεραπευτές, λογοθεραπευτές), αλλά και οικονομική στήριξη στα πλαίσια των δυνατοτήτων του καθενός είναι καλοδεχούμενη.“

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ
Aν θέλετε να βοηθήσετε στον αγώνα ζωής της μικρής Καλλιόπης για να αποκατασταθεί η υγεία της επικοινωνήστε στα εξής τηλέφωνα
Πρόεδρος Μαρία Περδικούρη 6980388615
Ταμίας Μαρία Λειβαδα 6979669588.

Δείτε ακόμα:  ΒΕΠ: Πρωτοβουλία για πλήρες σχέδιο "Κυκλικής Οικονομίας"

Newsroom | Pireas News