Πειραιάς: Ομόρφυνε η είσοδος της πόλης στην Πλατεία Ιπποδάμειας-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πειραιάς: Ομόρφυνε η είσοδος της πόλης στην Πλατεία Ιπποδάμειας-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Τετάρτη 23/6. όσους εισέρχονταν στον δήμο του Πειραιά από την είσοδο της πόλης που βρίσκεται στην Πλατεία Ιπποδαμείας.

Είναι φανερή πλέον η διαφορά κατά την είσοδο στην πόλη του Πειραιά μετά τις εργασίες καλλωπισμού και αστικοποίησης από συνεργεία της υπηρεσίας πρασίνου του δήμου Πειραιά, στην οποία επικεφαλής είναι η δραστήρια Αντιδήμαρχος , της δημοτικής αρχής του Γιάννη Μώραλη, κα Αντωνία Καρακατσάνη.

Δείτε ακόμα:  Πειραιάς: Η ώρα της Ανάστασης! Πώς μπορείτε να μεταβείτε απόψε σε εκκλησία

Είναι αξιοσημείωτο ότι η υπηρεσία πρασίνου του δήμου Πειραιά, από την αρχή της ανάληψης των καθηκόντων της κας Καρακατσάνη, έχει καταφέρει –κατά κοινή ομολογία– να αλλάξει ριζικά την εικόνα της πόλης προς το καλύτερο.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας και ο επόπτης κ. Νίκος Παπασταμάτης δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους και με αυτοθυσία έχουν καταφέρει , χωρίς εξωτερικές εργολαβίες, να αξιοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι εστίες πρασίνου της πόλης.

Τις εργασίες καλλωπισμού στην είσοδο του μεγάλου λιμανιού, επέβλεψε προσωπικά, η αντιδήμαρχος Πρασίνου κα Αντωνία Καρακατσάνη.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Πειραιά: Χριστουγεννιάτικες δράσεις από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας

Στις δηλώσεις της η κα Καρακατσάνη, μεταξύ άλλων ανέφερε :

“Η εικόνα που θα αντικρίζουν, όχι μόνο οι κάτοικοι ή οι επισκέπτες του Πειραιά αλλά και οι περαστικοί, θα είναι εξαιρετική και συνδυάζεται με την γενικότερη αναμόρφωση των χωρών πρασίνου της πόλης. Παράλληλα μετά από μια δύσκολη περίοδο που όλοι περάσαμε, λόγω του κορονοϊού, θελήσαμε να βάλουμε χρώμα στην ζωή όλων μας. Έτσι αποφασίσαμε ως δημοτική αρχή, να καλλωπίσουμε το σημείο αυτό και το αποτέλεσμα είναι αυτό που όλοι βλέπουμε σήμερα.”

Ακολουθεί ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.