Πειραιάς: Πότε ανοίγουν Λύκεια, malls, πρακτορεία ΟΠΑΠ και κέντρα αισθητικής

Πειραιάς: Πότε ανοίγουν Λύκεια, malls, πρακτορεία ΟΠΑΠ και κέντρα αισθητικής

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ιδιαίτερα προσεκτικό θέλει η κυβέρνηση να είναι το άνοιγμα της αγοράς που ξεκινά από την Δευτέρα.

Όπως μετέδωσε η Ράνια Τραγόμαλλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, εφόσον το επιτρέψει η επιδημιολογική εικόνα, τα μεγάλα καταστήματα φαίνεται πως παίρνουν σειρά.

Την δια ημέρα αναμένεται να χτυπήσει και το κουδούνι για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, αφού θα έχει αρχίσει και η διάθεση των self test στα φαρμακεία. Όπως είπε και ο πρωθυπουργός χθες, μαθητές Λυκείου και εκπαιδευτικοί θα έχουν προτεραιότητα. Τώρα η κυβέρνηση, φαίνεται ότι είχε ζητήσει να ανοίξουν και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ, ωστόσο η επιτροπή των λοιμωξιολόγων δεν το δέχθηκε. Μάλιστα, ο Υπουργός Ανάπτυξης είπε χαρακτηριστικά: «Τους έχουμε αδικήσει».

Ανοίγουν τα όρια και για το ερασιτεχνικό ψάρεμα. Μέχρι σήμερα μπορούσε κάποιος να πάει μόνο εάν κατοικούσε σε παραθαλάσσιο δήμο. Αφού από το Σαββατοκύριακο ανοίγουν οι διαδημοτικές μετακινήσεις, όπως είπε ο κ Γεωργιάδης, θα μπορούσαν και όσοι δεν μένουν κοντά σε θάλασσα να κάνουν χρήση του μέτρου και να βγουν για ψάρεμα. Τέλος, τα κέντρα αισθητική φαίνεται πως θα βάλουν κλειδί στην πόρτα από την μεθεπόμενη Δευτέρα, δηλαδή μετά τις 12 Απριλίου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πυροβολισμοί κοντά στο Καλλιμάρμαρο τα ξημερώματα – Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Newsroom | Pireas News