Πειραιάς: Πότε καταργείται click away και click inside – Τι θα γίνει με τις διαδημοτικές μετακινήσεις

Πειραιάς: Πότε καταργείται click away και click inside – Τι θα γίνει με τις διαδημοτικές μετακινήσεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Στα σκαριά φαίνεται πως βρίσκεται το σχέδιο της κυβέρνησης για άνοιγμα όλων των δραστηριοτήτων ή έστω η συντριπτική τους πλειοψηφία, με τα «click» στα καταστήματα, τα SMS στις μετακινήσεις και μια σειρά άλλων περιορισμών για τον κορονοϊό να καταργούνται όπως αποκάλυψε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως ανέφερε «φαίνεται ότι το άνοιγμα της εστίασης γκρεμίζει πολλές απαγορεύσεις». 

Η κυβερνητική πρόταση είναι τη Δευτέρα του Πάσχα (3 Μαΐου) να καταργηθούν τα SMS,  καθώς δεν μπορεί να ισχύσουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, δηλαδή να στέλνεις μήνυμα για τον φούρνο αλλά όχι για το εστιατόριο.

Προς κατάργηση από 3/5 και η απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο, επειδή τα καφέ και τα εστιατόρια που θέλουμε να πάμε δεν είναι κατ’  ανάγκην στον δήμο μας.

Τι θα γίνει με τις διαδημοτικές μετακινήσεις

Μέχρι τότε ωστόσο ισχύει η απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. «Τυπικά δεν μπορούμε να πάμε στο εξοχικό μας, στην Περιφέρεια Αττικής, είτε στο Σούνιο είναι είτε στον Ωρωπό και την Κινέττα» διευκρίνισε η σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Aπό δήμο σε δήμο θα μπορούμε πάντως να μετακινηθούμε μόνο το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα, αλλά από τη Δευτέρα μάλλον οι διαδημοτικές μετακινήσεις  θα είναι ελεύθερες.

Πότε έρχεται η κατάργηση click away και click inside

Το τελευταίο που θα εξεταστεί είναι η κατάργηση των ραντεβού στο κατάστημα, αν συμφωνήσουν οι ειδικοί. Από Τετάρτη 5/5 όπως όλα δείχνουν θα ψωνίζουμε ελεύθερα, χωρίς click away και click inside.  

Δείτε ακόμα:  Χιονοκαταιγίδες στο Αιγαίο – Νέα επιδείνωση από το βράδυ

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.