Περικλής Κονδυλάτος – Survivor All Star: «Δεν περίμενα να συμπεριφερθεί έτσι o Γιώργος Ασημακόπουλος»

MEDIA NEWS SPOILER SURVIVOR

Ο Περικλής Κονδυλάτος λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor All Star, μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Πρωινό μας» για την εμπειρία του στο ριάλιτι.

«Το περίμενα ότι θα ήμουν εγώ που θα αποχωρούσα πρώτος. Μόλις σχηματίστηκαν οι ομάδες, αυτό που λέγαμε με την Βρισηίδα είναι ότι δημιουργήθηκαν εξ αρχής υποομάδες. Προσωπικά δεν είχα κάποιον δικό μου. Ενώ υπήρχαν παιδιά από τη δική μου φουρνιά, η Καρολίνα, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα ήταν από τη δική μου χρονιά αλλά εγώ δεν έμεινα όσο αυτή και δεν ήμουν στους amigos με αποτέλεσμα όταν τα παιδιά κλήθηκαν να ψηφίσουν, κατάλαβαν ότι ήμουν μειοψηφία και ήμουν η πιο εύκολη ψήφος για να βγουν από τη δύσκολη θέση», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Όσον αφορά τη ψηφοφορία που τον ανέδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, ο Περικλής Κονδυλάτος: «Οι συμπαίκτες μου δεν ψήφισαν αγωνιστικά γιατί ήμασταν πάρα πολύ λίγο καιρό…».

Τέλος, ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε και για τον Γιώργο Ασημακόπουλο λέγοντας:
«Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Εγώ τον αγαπώ. Δε περίμενα να συμπεριφερθεί έτσι… Δε θέλω να πω τι έχω κάνει για τον Γιώργο και πόσο έχω προσπαθήσει για τον Γιώργο…

Αν αγαπώ τους ανθρώπους και προσπαθώ γι΄ αυτούς το κάνω μέσα από την ψυχή μου χωρίς να περιμένω ανταπόδοση αλλά όταν προδίδομαι, δε μπορώ να προδίδομαι χαριτωμένα. Δε του κρατάω κακία.

Του το είπα αυτό ευθέως αλλά δε ξέρω τι θα δείτε… Δεν έχω ζητήσει ποτέ τα ρέστα από κανέναν, απλά κάποιοι άνθρωποι εξαφανίζονται από το οπτικό μου πεδίο κάποια στιγμή. Αυτή η ψήφος ήταν μια είδους προδοσίας στη φιλία μας…».

Δείτε ακόμα:  Survivor 2021: Τους τα  "έχωσε" και αποχώρησε από το ριάλιτι ο Τζέιμς Καφετζής! Παρωδία το Συμβούλιο-video

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites