Πέθανε ο Σωτήρης Αλεξόπουλος

Πέθανε ο Σωτήρης Αλεξόπουλος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Σωτήρης Αλεξόπουλος yπήρξε ένας δραστήριος Κοινοτικός Σύμβουλος της Α΄ Δημοτικής Κοινότητας, αλλά κυρίως ενεργό μέλος της Πειραϊκής κοινωνίας. Aγαπούσε τον Πειραιά και πάντα αγωνιζόταν για τις ιδέες και τα πιστεύω του.

“Ο φίλος μας, ο σύντροφός μας, ο συνταξιδιώτης μας Sotiris Alexopoulos δε μένει πια εδώ.
Ο Σωτήρης μας όμως θα κατοικεί πάντα στην πύλη Ε2 στον Πειραιά, σε καταυλισμούς προσφύγων, θα στήνει εκλογικά περίπτερα, συνοικισμούς σ ερειπωμένα χωριά για πρόσφυγες, θα στήνει κινήματα. Θα είναι πάντα όπου χτυπά η καρδιά κι όπου παλεύει το δίκιο, θα ταϊζει άλλους και θα μένει νηστικός, θα μένει χωρίς ύπνο αν χρειάζεται να βρει τρόπο να κοιμίσει κόσμο, δε θα βρίσκει χρόνο να πάρει ένα παυσίπονο για τον πονοκέφαλό του, όταν θα γεμίζει τις κούτες με φάρμακα για το κοινωνικό φαρμακείο, θα χαϊδεύει σώματα και ψυχές, ενώ κουβαλάει…

Ο Σωτήρης ήταν από μόνος του ένας στρατός. Ήταν η καρδιά, το μυαλό και τα χέρια. Πάντα με πλατύ χαμόγελο, γλυκύτητα και απέραντη αγάπη για τον άνθρωπο.

Όχι με λόγια μόνο. Mε το σώμα του υποστήριξε τις ιδέες και τις αξίες του σε όλη του τη ζωή.
Αν ήμασταν όλοι και όλες σαν εσένα Σωτήρη ο κόσμος αυτός θα ήταν πιό υποφερτός”.

Βασιλική Παρασκευοπούλου

Η κηδεία του Σωτήρη Αλεξόπουλου θα τελεστεί την Παρασκευή στις 14 Μαΐου ώρα 3 το απόγευμα στην εκκλησία Αγ. Γερασίμου στο κοιμητήριο του Σχιστού.

Δείτε ακόμα:  ΟΠΑΝ: Με επιτυχία και ο δεύτερος κύκλος των Live Stream Sessions για την γυμναστική στο σπίτι

Newsroom | Pireas News