Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση της υποψήφιας δημοτικής σύμβουλου Πειραιά Αντωνίας Καρακατσάνη

Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση της υποψήφιας δημοτικής σύμβουλου Πειραιά Αντωνίας Καρακατσάνη

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μία πολύ μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο Δηλαβερή στα Μανιάτικα, στην κεντρική ομιλία  της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου , του “Πειραιά Νικητή”, Αντωνίας Καρακατσάνη.

Εκατοντάδες φίλοι και υποστηριχτές της Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος-Κλιματικής Αλλαγής και Ευζωίας Ζώων Συντροφιάς του Δήμου Πειραιά εκ νέου υποψήφιας Δημοτικής  Σύμβουλου με τον Γιάννη Μώραλη έδωσαν μαζικό παρών στην κεντρική προεκλογική ομιλία της.

Η αμέριστη υποστήριξη των δημοτών είναι πλέον ξεκάθαρη στο πρόσωπο της Αντωνίας Καρακατσάνη η οποία κατά κοινή ομολογία έχει παράγει σημαντικό έργο στο δήμο Πειραιά ως Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Κλιματικής Αλλαγής και Ευζωίας Ζώων Συντροφιάς.

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος , Αντωνία Καρακατσάνη , στην ομιλία της, αφού ευχαρίστησε από καρδιάς τους συνδημότες της για τη στήριξη τους και τη συμμετοχή τους, αναφέρθηκε στο έργο της  στην αναβάθμιση του Πρασίνου σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά  και στο πρόγραμμα φροντίδας στα αδέσποτα ζώα. “Ειδικότερα τοποθετήσαν ταΐστρες και ποτίστρες για τα αδέσποτα σε όλες τις δημοτικές κοινότητες και παρέχουμε δωρεάν ξηρά τροφή για τα αδέσποτα σε φιλόζωους” δήλωσε χαρακτηριστικά η Αντωνία Καρακατσάνη.

Επίσης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ σε αδέσποτες γάτες, που ξεκίνησε το 2022. καθώς και στη δημιουργία των πέντε πρώτων   δημοτικών πάρκων αναψυχής  σκύλων(ένα σε κάθε κοινότητα) τα οποία δημιουργήθηκαν με δική της πρωτοβουλία, γεγονός που σημείωσε στον χαιρετισμό του και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

μωραλης καρακατσανη

Ο χαιρετισμός του Γιάννη Μώραλη

Ο Δήμαρχος Πειραιά απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό αναφερόμενος στο έργο της Αντωνίας Καρακατσάνη και σημείωσε ότι επιτέλεσε τον ρόλο της και δικαίως την επέλεξε ο ίδιος για το ψηφοδέλτιο και οι δημότες με την ψήφο τους.

Τόνισε ότι στον Πειραιά έχει παραχθεί σημαντικό έργο στο τομέα  που ανέλαβε η  Αντωνία Καρακατσάνη και της  αξίζει να είναι και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο,

Δείτε ακόμα:  Παρουσίαση ψηφοδελτίου "ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους & Όλες"

Μάλιστα για την Αντωνία Καρακατσάνη απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και η σύζυγος του Δημάρχου Πειραιά, κ. Βάλια Μώραλη η οποία τόνισε ότι η κ. Αντωνία Καρακατσάνη τα έχει καταφέρει με επιτυχία σε ένα πολύ δύσκολο τομέα ενώ εγκωμίασε την ομαδικότητα της, το ήθος της και την ακεραιότητα του χαρακτήρα της.

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ στην Α Πειραιά, Νίκος Βλαχάκος, ο π. Βουλευτής Α Πειραιά, Νίκος Μανωλάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Πειραιά  και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά, Βοιδονικόλας Σταύρος, η εντεταλμένη συμβουλος Εθελοντισμού της Περιφέρειας Αττικής  και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά, Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο υποψήφιος  περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά, Μανωλάκος Λεωνίδας, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά,   Αρχιπύραρχος Ανάστασιος Βασιλείου, ο Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ, Αλέξανδρος Τζεφεράκος ,η  Αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του δήμου Πειραιά, Ανδριάνα Ζαρακέλη,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Πειραιά Παναγιώτης Καλογερογιάννης και Κυριάκος Σιγαλάκος

Μετά την ομιλία ακολούθησε  μουσική βραδιά με τον Ματθαίο Γιαννούλη  ,τον Απεργή Κώστα και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τον  μίμο και ηθοποιό Διονύση Ζάχο.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News