Πώς έφτασαν στο διαζύγιο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το πρωί της Τετάρτης στο «Mega Καλημέρα», η Ελεονώρα Μελέτη και η ομάδα της σχολίασαν και επιβεβαίωσαν την είδηση του διαζυγίου της της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου έπειτα από 2,5 χρόνια γάμου.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού του ζευγαριού, αναφέροντας:

«Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές. Επιβεβαιώνεται η είδηση του διαζυγίου. Ήταν κάτι το οποίο το ήξερα πολύ καιρό απλά δεν μπορούσα να το μοιραστώ γιατί και οι ίδιοι δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω το θέμα του χωρισμού τους. Είχα σεβαστεί το γεγονός ότι τα παιδιά δεν ήθελαν να το πουν, ωστόσο όλες αυτές οι φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό δεν ήταν χωρίς φωτιά.

Υπήρχαν πολλές φορές που το ζευγάρι είχε έρθει σε διάσταση, προσπαθούσαν να σώσουν τον γάμο τους. Τελικά πήραν τώρα την οριστική απόφαση να προχωρήσουν σε διαζύγιο. Κατατέθηκε το διαζύγιο και θα είναι συναινετικό.

Είναι βελούδινο το διαζύγιο, δεν υπάρχει κανένα θέμα μεταξύ τους. Ο ένας εκτιμά τον άλλον πάρα πολύ. Θα βγει πολύ γρήγορα το διαζύγιο γιατί είναι συναινετικό. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου είναι πολύ καλά. Θέλουν και οι δύο να προχωρήσουν τη ζωή τους. Κι εγώ θα πω αυτό που λέω πάντα, ότι ένας χωρισμός είναι για καλό. Είναι για να προχωρήσεις παραπέρα.

Πάντως ήταν όντως πολύ μεγάλος έρωτας. Γνωρίστηκαν την ημέρα που έχασε ο Σπύρος τον πατέρα του. Είχε άδοξο τέλος αυτός ο γάμος, δεν τρέχει και τίποτα σιγά».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Shakira: Είδε σε βίντεο πως η ερωμένη του Pique ήταν στο σπίτι τους πριν χωρίσουν

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites