ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Στις 7 Απριλίου 2023 η Αφροδίτη από τις 25° 57’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα ξυπνήσει μέσα μας την πιο τρυφερή, ευαίσθητη και αλτρουιστική πλευρά μας, κάτι που θα μας ωθήσει να κάνουμε πράγματα με σκοπό να βοηθήσουμε τους άλλους, είτε με το να ακούσουμε τα προβλήματά τους και να καταπραΰνουμε την ψυχή τους με λόγια θεραπευτικά, είτε μέσα από την ενασχόλησή μας με ανθρωπιστικές δραστηριότητες. Με λίγα λόγια, θα γίνουμε το αυτί που ακούει και το χέρι που βοηθάει.

ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε θετικές εξελίξεις αναφορικά είτε με μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε με μια οικονομική συμφωνία. Η αισθηματική σας ζωή θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια.
ΤΑΥΡΟΣ
Αν έχετε ταίρι θα αναβιώσετε τον έρωτά σας μέσα από στιγμές γεμάτες ρομαντισμό και πάθος, ενώ οι υπόλοιποι θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα σε ένα αμιγώς φιλικό ή ευρύτερα κοινωνικό περιβάλλον.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα νιώσετε ψυχικά και συναισθηματικά ανανεωμένοι με την όψη αυτή κάτι που θα σας επιτρέψει να εστιάσετε με θετικό τρόπο σε ένα επαγγελματικό ή προσωπικό σας θέμα και να έχετε τα θεμιτά, για εσάς, αποτελέσματα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις, είτε μέσα από το φιλικό σας κύκλο, είτε μέσα από μία κοινωνική επαφή που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά ταξίδια, σπουδές και επαφές με το εξωτερικό.
ΛΕΩΝ
Θα σας χαροποιήσουν κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες σας που, χάριν των οποίων, θα βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας και θα αναβαθμίσετε την οικονομική σας πραγματικότητα. Επιπλέον, θα ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να προχωρήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίσημο στάδιο ενώ, κάποιοι άλλοι, θα κάνετε μια καινούργια, και αρκετά ενδιαφέρουσα, αισθηματική γνωριμία. Γενικά, οι αισιόδοξες σκέψεις θα σας βοηθήσουν.
ΖΥΓΟΣ
Θα βρείτε ευφάνταστους και δημιουργικούς τρόπους για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας ενώ θα ενισχύσετε το εισόδημά σας χάρη σε κάποια νέα οικονομική συμφωνία. Επίσης, θα βιώσετε στιγμές ερωτικού πάθους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και θα βιώσετε στιγμές γεμάτες ρομαντισμό, ερωτικό πάθος και βαθιά αγάπη. Οι αδέσμευτοι, ίσως και σε χώρο διασκέδασης, θα κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα σας απασχολήσει η βελτίωση, τόσο της καθημερινότητάς σας, όσο και τις εξωτερικής σας εμφάνισης. Οι σχέσεις με τους οικείους σας θα σας γεμίσουν χαρά και θα απολαύσετε οικογενειακή θαλπωρή.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η όψη αυτή θα ξυπνήσει το ρομαντισμό μέσα σας και θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας, μαζί με το οποίο θα απολαύσετε ονειρεμένες στιγμές τρυφερότητας και αφοσίωσης. Οι αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε τη γοητεία σας για να κάνετε νέες γνωριμίες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα απολαύσετε στιγμές οικογενειακής θαλπωρής και ευτυχίας ενώ, ορισμένους από εσάς, θα σας απασχολήσει και μια ανακαίνιση ή βελτίωση του χώρου που ζείτε. Ερωτικά, κάποιοι θα βιώσετε μια ερωτική επιστροφή.
ΙΧΘΥΕΣ
Θα ανταλλάξετε λόγια γεμάτα τρυφερότητα και όμορφα συναισθήματα ενώ, ορισμένοι από εσάς, θα έχετε και μια ενδιαφέρουσα συνάντηση ή κάποιο μήνυμα που θα σας ενθουσιάσει. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά γνωριμίες, ακόμα και μέσω διαδικτύου.

Δείτε ακόμα:  Γιώργος Πανόπουλος-ζώδια: Έκλειψη Σελήνης στις 8ο38’ Διδύμων, 30.11, 11:31´

Πηγή: Myastro.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites