Χάρης Ρώμας: “Πραγματικά έχω πάθει σοκ”

MEDIA NEWS

«Ευπρεπής και διακριτικός μέχρι το κόκαλο»
Συγκλονισμένος είναι ο Χάρης Ρώμας για τον θάνατο του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου. Με ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο facebook, ο γνωστός ηθοποιός τον αποχαιρέτησε με «ένα δάκρυ αληθινό», όπως χαρακτηριστικά έγραψε.
«ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ. Ευπρεπής και διακριτικός μέχρι το κόκαλο όπως ήταν δεν με πήρε τηλέφωνο τους τελευταίους 4 μήνες που όπως μαθαίνω είχε το πρόβλημα. Εκτός αν πέντε μήνες πριν, που μιλήσαμε, ήξερε κάτι και δεν ήθελε να μου πει. Ή προσπαθούσε να το ξορκίσει. Είχαμε συμφωνήσει σε εκείνο το τελευταίο τηλέφωνο να παίξει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη καινούργια σειρά που ετοιμάζουμε με την Άννα. Και ήταν απίστευτα χαρούμενος. Σας έχω τυφλή εμπιστοσύνη, μου είπε. Κολακεύτηκα αλλά και συγκινήθηκα. Για την εμπιστοσύνη και την στήριξη.
Πραγματικά έχω πάθει σοκ. Γιατί τον αγαπούσα και τον ξεχώριζα. Παίξαμε μαζί στο θέατρο δικό μου έργο και μετά κάναμε και περιοδεία. Ήταν υπέροχος. Ηθοποιάρα, ταλέντο στέρεο και πολυποίκιλο, στιβαρός καλλιτέχνης αλλά και βαθιά ηθικός άνθρωπος. Είναι σημαντική η κατάθεση του στα θεατρικά, κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πεπραγμένα αλλά και μεγάλο το ανθρώπινο κενό που αφήνει σε αυτούς που τον γνώρισαν καλύτερα. Και φυσικά, πρώτα απ’ όλα, στην οικογένεια του που τόσο φρόντιζε και προστάτευε.
Πόσο θα μου λείψει! Δεν έχει σημασία που δεν είχαμε συνεχή επαφή. Ο κόσμος είναι καλύτερος όταν έχει ευαίσθητους ανθρώπους μέσα, σαν τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο. Τον Κώστα μας, που αποχαιρετώ σήμερα με ένα δάκρυ αληθινό» έγραψε ο Χάρης Ρώμας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νέες κινητοποιήσεις από την Τρίτη προανήγγειλαν τα πληρώματα των ρυμουλκών

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites