Προφυλακίζεται το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη – Το ξέσπασμα της μητέρας της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ο αλήτης που της την έστησε την κλείνει μέσα με ένα παιδί, να το βρει από τον Θεό…»
Προφυλακιστέα κρίθηκε σήμερα, Πέμπτη (26/08) μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της στην ανακρίτρια, το 31χρονο μοντέλο που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα, έχοντας στη κατοχή της 35 γραμμάρια κοκαΐνης, τοποθετημένα κάτω από τα καθίσματα του αυτοκινήτου της.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη διάρκεια της δίωρης απολογίας της ενώπιον της ανακρίτριας, δήλωσε αθώα, αρνούμενη τις κατηγορίες της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν και μέλη της οικογένειάς της προκειμένου να της συμπαρασταθούν, ενώ πριν την απολογία της κατέθεσαν στην ανακρίτρια και ως μάρτυρες υπεράσπισής της, τόσο συγγενικά της πρόσωπα όσο και ακόμα μία κοπέλα από το χώρο του μόντελινγκ.
Μετά την ανακοίνωση της προφυλάκισης της η μητέρα της κατηγορούμενης ξέσπασε έξω από τα ανακριτικά γραφεία στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, φωνάζοντας ότι η κόρη της είναι αθώα και ότι «ο αλήτης που της την έστησε την κλείνει μέσα με ένα παιδί, να το βρει από τον Θεό…».

Δείτε ακόμα:  «Η Έφη ήταν μέσα στην τρελή χαρά αμέσως μετά» λέει ξάδελφός της κατηγορούμενης

Newsroom | Pireas News