«Προσπαθούν να μου φορτώσουν τους θανάτους και των άλλων παιδιών»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου
Δεν αναμένεται να καταθέσει σήμερα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως διευκρίνισε μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.
Ερωτηθείς για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν ενημερώθηκε για τα όσα διαρρέονται για τα πορίσματα της Ίριδας και της Μαλένας είπε ότι «προσπαθούν να μου φορτώσουν τους θανάτους και των άλλων παιδιών».
«Ξεκινάει εβδομάδα γεμάτη εξελίξεις. Δεν νομίζω ότι είναι η τελική ευθεία, υπάρχει ακόμη πολύ δρόμος. Υπάρχει πρόοδος στην έρευνα» είπε o Όθωνας Παπαδόπουλος.
Δεν έχει πάει στα χέρια του δικηγόρου το πόρισμα των ιατροδικαστών
«Θα πρέπει να δούμε αν είναι εγκληματική ενέργεια. Υπάρχει το παράδοξο να έρχονται συμπεράσματα επιστημονικά σε αντίθεση με τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Περιμένουμε να δούμε αν επαληθεύονται τα προβλήματα υγείας που είχαν θεωρηθεί αρχικά ως αιτία θανάτου» ανέφερε.
«Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε κάτι που δεν έχουμε στα χέρια μας» τόνισε καθώς ακόμα ο δικηγόρος δεν έχει πάρει στα χέρια του τα πορίσματα των ιατροδικαστών.
Για την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου και το αν στράφηκε κατά της αδερφής της, Ρούλας ο δικηγόρος απάντησε ότι δεν έχει αυτή την εικόνα και χαρακτήρισε την κατάθεση «περιγραφική. Έδωσε τα γεγονότα με τη σειρά τους, με πλήρη ειλικρίνεια» επισήμανε.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Τους «Ροζ Πάνθηρες» βλέπει η αστυνομία – Ποιο είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο της συμμορίας

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News